perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 plan apa ada unlimited call?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
melindaapang
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-24

PostSubject: plan apa ada unlimited call?   Mon May 30, 2016 3:32 pm

bill phone saya amat mahal bulan ni.saya banyak call kpd ahli keluarga dan client saya..so saya nak ambil plan yg ada bagi unlimited call punya,x payah bazirkan duit saya
Back to top Go down
View user profile
popolan
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Mon May 30, 2016 3:57 pm

u punya bill biasanya sebulan berapa??kenapa bulan ni saja kena call keluarga dan client..bulan dulu xpayah call ke?
Back to top Go down
View user profile
melindaapang
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-24

PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Tue May 31, 2016 9:43 am

popolan wrote:
u punya bill biasanya sebulan berapa??kenapa bulan ni saja kena call keluarga dan client..bulan dulu xpayah call ke?
sebab bulan ni baru kerja luar dari rumah so kena call parents,bulan dulu pun ada call clients tapi bulan ni bill cost lebih banyak so ingin ambil plan yg ada unlimited call punya
Back to top Go down
View user profile
popolan
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Tue May 31, 2016 9:47 am

melindaapang wrote:
popolan wrote:
u punya bill biasanya sebulan berapa??kenapa bulan ni saja kena call keluarga dan client..bulan dulu xpayah call ke?
sebab bulan ni baru kerja luar dari rumah so kena call parents,bulan dulu pun ada call clients tapi bulan ni bill cost lebih banyak so ingin ambil plan yg ada unlimited call punya
sudah ada banyak postpaid plan ada bagi unlimited calls dan sms,u sekarang guna telco apa?
Back to top Go down
View user profile
hooyamys5
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-09

PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Wed Jun 01, 2016 5:17 am

port masuk Digi 80 ada 10gb dan unlimited call.
tapi antara 3gb tu, hanya dpt guna dlm masa weekend je.
Back to top Go down
View user profile
melindaapang
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-24

PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Wed Jun 01, 2016 2:32 pm

hooyamys5 wrote:
port masuk Digi 80 ada 10gb dan unlimited call.
tapi antara 3gb tu, hanya dpt guna dlm masa weekend je.
u maksud weekdays 7gb sahaja?saya rase saya x cukup data guna..
Back to top Go down
View user profile
melindaapang
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-24

PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Wed Jun 01, 2016 2:36 pm

popolan wrote:
melindaapang wrote:
popolan wrote:
u punya bill biasanya sebulan berapa??kenapa bulan ni saja kena call keluarga dan client..bulan dulu xpayah call ke?
sebab bulan ni baru kerja luar dari rumah so kena call parents,bulan dulu pun ada call clients tapi bulan ni bill cost lebih banyak so ingin ambil plan yg ada unlimited call punya
sudah ada banyak postpaid plan ada bagi unlimited calls dan sms,u sekarang guna telco apa?
sekarang i guna telco u,linenya x berapa best kat tempat kerja saya..tapi best kat rumah parents..
Back to top Go down
View user profile
popolan
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Wed Jun 01, 2016 3:02 pm

melindaapang wrote:
popolan wrote:
melindaapang wrote:
popolan wrote:
u punya bill biasanya sebulan berapa??kenapa bulan ni saja kena call keluarga dan client..bulan dulu xpayah call ke?
sebab bulan ni baru kerja luar dari rumah so kena call parents,bulan dulu pun ada call clients tapi bulan ni bill cost lebih banyak so ingin ambil plan yg ada unlimited call punya
sudah ada banyak postpaid plan ada bagi unlimited calls dan sms,u sekarang guna telco apa?
sekarang i guna telco u,linenya x berapa best kat tempat kerja saya..tapi best kat rumah parents..
unlimited calls tu bukannya masalah,sekarang blh cakap semua telco punya postpaid plan ada bagi unlimited calls..yg penting linenya stable boleh guna dengan lancar..
Back to top Go down
View user profile
hotroll
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Wed Jun 01, 2016 3:55 pm

melindaapang wrote:
hooyamys5 wrote:
port masuk Digi 80 ada 10gb dan unlimited call.
tapi antara 3gb tu, hanya dpt guna dlm masa weekend je.
u maksud weekdays 7gb sahaja?saya rase saya x cukup data guna..
kalau u nak banyak data ambil la celcom first platinum..pasti cukup guna..
Back to top Go down
View user profile
hooyamys5
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-09

PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Thu Jun 02, 2016 6:46 am

melindaapang wrote:
hooyamys5 wrote:
port masuk Digi 80 ada 10gb dan unlimited call.
tapi antara 3gb tu, hanya dpt guna dlm masa weekend je.
u maksud weekdays 7gb sahaja?saya rase saya x cukup data guna..

7gb pun tak cukup ke?
add on data je la, tapi mahal
Back to top Go down
View user profile
melindaapang
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-24

PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Thu Jun 02, 2016 7:40 am

hotroll wrote:
melindaapang wrote:
hooyamys5 wrote:
port masuk Digi 80 ada 10gb dan unlimited call.
tapi antara 3gb tu, hanya dpt guna dlm masa weekend je.
u maksud weekdays 7gb sahaja?saya rase saya x cukup data guna..
kalau u nak banyak data ambil la celcom first platinum..pasti cukup guna..
dia punya data ada berapa banyak?ada unlimited call juga ke?
Back to top Go down
View user profile
hotroll
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Fri Jun 03, 2016 1:51 pm

melindaapang wrote:
hotroll wrote:
melindaapang wrote:
hooyamys5 wrote:
port masuk Digi 80 ada 10gb dan unlimited call.
tapi antara 3gb tu, hanya dpt guna dlm masa weekend je.
u maksud weekdays 7gb sahaja?saya rase saya x cukup data guna..
kalau u nak banyak data ambil la celcom first platinum..pasti cukup guna..
dia punya data ada berapa banyak?ada unlimited call juga ke?
sure ada unlimited call dan sms..data yg x guna habis bulan ni pun boleh bawa ke bulan hadapan..tapi juga perlu ada line kat tempat tinggal ko..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: plan apa ada unlimited call?   Today at 4:40 pm

Back to top Go down
 
plan apa ada unlimited call?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SCRAPBOOK SAVVY DT CALL
» Fate/Stay Night Unlimited Blade Works Topic
» Unlimited Infernity Works feat Scar Red Nova
» Stamp Illustrator Call
» Design Team Call at Jeans Art Dolls

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.