perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Plan baru bende baru!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Plan baru bende baru!!   Thu Apr 28, 2016 12:24 pm

Tak ramai yang tahu applikasi ni, padahal aplikasi ni sngt penting untuk masa zaman sekrang, bagi aku aplikasi ni lebih selamat dari media sosial yang lain :)

Back to top Go down
View user profile
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Re: Plan baru bende baru!!   Thu Apr 28, 2016 12:27 pm

aku tahu zipit chat ni, tapi tak ramai org guna, itu lah masalahnya, tak silap aku ade plan baru celcom yang ade promotion sekali dgn zipit chat ni kan? plan baru celcom aku rase.
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: Plan baru bende baru!!   Thu Apr 28, 2016 12:29 pm

sebab org kate tak kenal maka tak cinta, diorng tak paham lagi bende zipitchat tuh, sebb tuh dorng tak pakai, yupz ade plan baru dari celcom first platinum RM 150 sebulan bro!!
Back to top Go down
View user profile
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Re: Plan baru bende baru!!   Fri Apr 29, 2016 1:45 pm

ape lagi kelebihan plan ni ekh? dengar data bnyak dari plan lain.. hurmm
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: Plan baru bende baru!!   Fri Apr 29, 2016 1:46 pm

data tak payah ckap lah, aku rase data platinum lebih bnyak dari telco lain, 18GB data wei, first gold yang 10 GB pon kdg2 tak terabis :) heheheehe
Back to top Go down
View user profile
fann
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-10

PostSubject: Re: Plan baru bende baru!!   Tue May 03, 2016 12:06 pm

dari tak abes kan dah membazir , ape guna pakai data banyak2 mcm tuh, lebih baik yang sedang2 je hehehehe,
Back to top Go down
View user profile
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Re: Plan baru bende baru!!   Tue May 03, 2016 12:09 pm

hahahaha, klau tak abes pon bukan nya membazir pon, platinum ni kan ade carry foward.. so berbaloi lagi ade lah aku rase.. aku baru bace pasal platinum tadi klau tak mampu bayar pon, platinum bagi mase 45 hari waktu pembayaran sebanyak RM 150 tuh, plan lain cume sebulan je.. mungkin lebih mudah dengan platinum aku rase.
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: Plan baru bende baru!!   Tue May 03, 2016 12:11 pm

haa, bagus lah klau dah bace amalam membaca amalan mulia, rajin2 lah ea.. tapi bukan tuh je yang ade kat platinum, pilihan nombor pon di beri bagi siapa yang mahu melanggan platinum..
Back to top Go down
View user profile
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Re: Plan baru bende baru!!   Tue May 03, 2016 12:13 pm

yang tuh aku terlepas pandang kot, boley pilih no sendiri ea, lagi syok hehehee.. yang aku tahu platinum bagi zipit chat, iflix dan yonder muzik pon masih di kekal kan.. unlimited pulak tuh ..
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: Plan baru bende baru!!   Tue May 03, 2016 12:14 pm

yang penting kejar bende ni ,Malaysia Airlines Golden Lounge Passes , boleh akses kemasokkan secara percuma klau langgan platinum
Back to top Go down
View user profile
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Re: Plan baru bende baru!!   Wed May 04, 2016 4:31 am

bila dah bace plan ni, rase mcm nk masok sekarang je, tapi aku rase nk tunggu hujung minggu baru pergi langgan takde lah tergesa-gesa
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Plan baru bende baru!!   Today at 10:49 pm

Back to top Go down
 
Plan baru bende baru!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» President Herman Cain’s 999 Plan In Action
» G-bites a similar plan
» Bad Boy ! "The Plan"
» RC 049 flying wing plan?????
» Big old kiyo hime - Time to refine

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.