perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Bagi Candangan ttg telco Pelan ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
fann
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-10

PostSubject: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Tue Mar 29, 2016 4:38 pm

korang ade pakai pelan data tak ?kalau ada blh bg tau yg mane satu best?sbb aku tgh cari pelan perpaid mana ok tp x tau nk pilih yg mane satu.
nk yg paling murah lah! haha tp coverage tu kena baik gak! internet pun kena line tu baik punya adetak plan yg buat promosi ker skrg???
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Mar 30, 2016 10:29 am

fann wrote:
korang ade pakai pelan data tak ?kalau ada  blh bg tau yg mane satu best?sbb aku tgh cari pelan perpaid mana ok tp x tau nk pilih yg mane satu.
nk yg paling murah lah! haha tp coverage tu kena baik gak! internet pun kena line tu baik punya  adetak plan yg buat promosi ker skrg???

ada sekrang setahu aku celcom First celcom skrg ni ada promosi rm80 and hari khamis 31/3 maybe last promotion rm80
so cepat2 laaa beli
Back to top Go down
View user profile
hotroll
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Mar 30, 2016 10:59 am

celcom first gold mmg ok bila guna takda msalah line pon
lagipon ramai pakai celcom plan first Gold skrg
Back to top Go down
View user profile
kooixin87
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2012-09-25

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Mar 30, 2016 11:59 am

celcom tenet sgt lembab sakit hati je bila lmbt last2 aku tukar plan umobile lagi ok drpd celcom
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2013-10-25

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Mar 30, 2016 12:01 pm

bagi aku ok je celcom maybe ko kena check coverage ko mana plan telco yg laju
Back to top Go down
View user profile
sc3ml
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2013-07-01

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Mar 30, 2016 12:04 pm

kalau nk promosi celcom first gold plan ada esok last day promosi
nie kalau nk lagi paham kn

Back to top Go down
View user profile
thomasim87
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Mar 30, 2016 12:10 pm

Aku dh tukar dri celcom ke digi..digi lbh bagus dri celcom..bertahun guna celcom xdpt pa pn..bil mahal..internet cpt habis
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Mar 30, 2016 12:13 pm

Pkai D mmg murah tapi klw murah line still lembab juga ..
soo asl kn mhal tpi line baik punya laaa
Pelan celcom nie mmg bgus
Back to top Go down
View user profile
melindaapang
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-24

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Mar 30, 2016 12:16 pm

cantik punya laju lagi bgus kn3
hahahahahaha tengok coverage laaa
Back to top Go down
View user profile
yuenfen
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2014-04-10

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Mar 30, 2016 12:19 pm

Apa yg penting tepuk dada tanya telefon.. Bg aku yg suka jalan2 liputan meluas adalah pilihanku.. Setakat celcom first gold memg terbaik..
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Mar 30, 2016 12:22 pm

yuenfen wrote:
Apa yg penting tepuk dada tanya telefon.. Bg aku yg suka jalan2 liputan meluas adalah pilihanku.. Setakat celcom first gold  memg terbaik..

hahaha betulaa tuu klw ko rasa celcom bgus pkai celcom ...ikut coverage tempat ko laa
Back to top Go down
View user profile
catwang
Member
Member


Posts : 17
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Mar 30, 2016 12:25 pm

ok apa pkai celcom first gold plan nie dh bpew minggu aku pkai mmg tak ada mslh data ke line ke atw yg lain2
Back to top Go down
View user profile
timthor
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Thu Mar 31, 2016 5:00 am

Actually first gold plan nie tak yah kontrak so tak ada masalh bila ko nk tukar plan
Back to top Go down
View user profile
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Tue Apr 26, 2016 5:39 am

ya mmg tak yah pon kontrak pon klw nk tukar plan pon tak susah sbb tak ada kontrak..lagipon klw kontrak ni leceh sikit
Back to top Go down
View user profile
hooyamys5
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-09

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Tue Apr 26, 2016 6:51 am

paling aku setiap kali weekend ada free internet ..mmg tak abis laa kouta aku..
Back to top Go down
View user profile
harryho46
Member
Member


Posts : 4
Join date : 2012-01-05

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Apr 27, 2016 12:38 pm

tak memazir ka klw beli bnyk2 data ..lps tu bawa ke bln dpn plk tu..klw bawa ke bln dpn tu gabung data dgn bln baru ke atw tidak??
Back to top Go down
View user profile
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Apr 27, 2016 12:40 pm

gua nk share iklan first gold ..seram plk gelak pompan nie..smpai ke tido dgr gelak dia..btw enjoy watching


Back to top Go down
View user profile
jintarapom
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2013-07-02

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Wed Apr 27, 2016 12:44 pm

harryho46 wrote:
tak memazir ka klw beli bnyk2 data ..lps tu bawa ke bln dpn plk tu..klw bawa ke bln dpn tu gabung data dgn bln baru ke atw tidak??

tak laaa..aku dh guna hampir 2bln tak ada memazir pon...mmg dia campur sekali ..soo Tak perlu nk jimat kuota nak layan FB atau tgok Youtube
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Thu Apr 28, 2016 11:51 am

tak le tahan ouhh gelak dia.....tapi mmg ok laa pkai celcom plan ni..bkn nk puji ke apa..tapi pkai first gold ni tak rasa menyesal wehh
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Thu Apr 28, 2016 11:57 am

yaapp i dah pakai hampir nk msok 2 bln mcm tu laa..mmg bagus pkai plan ni..bab download tu time malam atw pagi mmg laju ..
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2013-10-25

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Thu Apr 28, 2016 12:00 pm

sama laa member aku pon dh ikut aku pkai first gold aku siap promote kt family aku lagi
Back to top Go down
View user profile
mango22
Member
Member


Posts : 20
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Thu Apr 28, 2016 12:03 pm

macam menarik ja plan first gold ni..celcom skrg dh ok dhh
Back to top Go down
View user profile
yuenfen
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2014-04-10

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Fri Apr 29, 2016 6:52 am

pehhh iklan dia gelak mcm pontianak dhh..tapi de tgok gak yg acey tu kelakar..
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Fri Apr 29, 2016 6:55 am

memang dia gelak tak ingt dunia pon...klw siarkan kt tv org dengar gelak dia pon dh mula rasa seram ataupon geram..btw nice celcom
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Thu May 19, 2016 11:19 am

pakai maxis la..hehee
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Bagi Candangan ttg telco Pelan ?   Today at 10:21 pm

Back to top Go down
 
Bagi Candangan ttg telco Pelan ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.