perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rabbit
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2013-10-25

PostSubject: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Mon Mar 21, 2016 12:39 pm

dengar citer s7 dh ada jual kt malaysia so i nak beli s7 but tak tahu nak beli kt mana klw kt luar harga s7 mmg mahal kalau boleh nak beli yg byr setiap bulan takda laa memazirkn..klw ada cadangan yg korg tahu boleh share2 dgn i
Back to top Go down
View user profile
hooyamys5
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-09

PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Tue Mar 22, 2016 7:12 am

rabbit wrote:
dengar citer s7 dh ada jual kt malaysia so i nak beli s7 but tak tahu nak beli kt mana klw kt luar harga s7 mmg mahal kalau boleh nak beli yg byr setiap bulan  takda laa memazirkn..klw ada cadangan yg korg tahu boleh share2 dgn i

celcom ada promo s7  just byr bulanan rm 175 takyah laaa nak byr2 smpai 2k just byr yg ceolcom suruh byr..sebab skrg tgh hot promo newphone nie

[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
montyashley
Member
Member


Posts : 8
Join date : 2011-11-16

PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Wed Mar 23, 2016 7:38 am

smlm last promotion s7 kt klcc tapi kwn aku ckp celcom ada promotion newphone celcom
murah juga and klw nk signup tu kne ada pelan first dlu baru boleh sign up
Back to top Go down
View user profile
yuenfen
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2014-04-10

PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Wed Mar 23, 2016 7:42 am

newphone nie tak sama ke dgn maxis zerolution????


Back to top Go down
View user profile
sc3ml
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2013-07-01

PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Wed Mar 23, 2016 7:46 am

yuenfen wrote:
newphone nie tak sama ke dgn maxis zerolution????



maybe sama tapi benefit atw yg lain2 ofcourse lain kn..
lagi pon newphone skrg mcm rmai nk daftar ><
Back to top Go down
View user profile
sc3ml
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2013-07-01

PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Wed Mar 23, 2016 7:49 am

rabbit wrote:
dengar citer s7 dh ada jual kt malaysia so i nak beli s7 but tak tahu nak beli kt mana klw kt luar harga s7 mmg mahal kalau boleh nak beli yg byr setiap bulan  takda laa memazirkn..klw ada cadangan yg korg tahu boleh share2 dgn i


boleh laaa refer kt sini and klw signup new phone nie tak yah ada kontrak =)

[Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
magicbean0000
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-11

PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Fri Mar 25, 2016 6:58 am

dekat mana nk daftar newphone ??
Back to top Go down
View user profile
nuseetan
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2013-07-21

PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Fri Mar 25, 2016 6:59 am

magicbean0000 wrote:
dekat mana nk daftar newphone ??

dekat blue cube berhampiran rumah anda blh signup kt situ
Back to top Go down
View user profile
nuseetan
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2013-07-21

PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Fri Mar 25, 2016 7:01 am

ini page celcom yg nak detail2 lagi atw nk paham kan boleh laa baca2 kt link ini atau buka page celcom kt situ boleh tengok

[Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
jintarapom
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2013-07-02

PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Fri Mar 25, 2016 7:09 am

only samsung je ke ada takkn laa brand lain dia tak nk promo gak
Back to top Go down
View user profile
fann
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-10

PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Fri Mar 25, 2016 7:11 am

jintarapom wrote:
only samsung je ke ada takkn laa brand lain dia tak nk promo gak

rasanya memang samsung je kot dorg promosikan so sekali kna sign up pelan first
Back to top Go down
View user profile
hotroll
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Fri Mar 25, 2016 7:14 am

yang dah ada pelan first tu just sign up newphone je
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?   Today at 1:22 am

Back to top Go down
 
celcom s7 dan dipasarkan di malaysia?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» my trip to Legoland Malaysia NOV 2012
» GBH Crown Lynn Kuala Lumpur Malaysia
» I AM MALAYSIA STONE LOVER!
» Some Stunning Wrightia Religiosa from Malaysia.
» 3rd Malaysia Bonsai Carnival-Baeckea Frutescens almost steal the show

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.