perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Berminat dlm kontes kuiz?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cherrygoon
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Berminat dlm kontes kuiz?   Mon Feb 29, 2016 11:51 am

Memberku ingin cari beberapa kawan utk menyertai kontes utk jawab kuiz saja.
Ada x sesiapa yg berminat?
Sekrg nie baru ada dua member saja.
Back to top Go down
View user profile
fann
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-10

PostSubject: Re: Berminat dlm kontes kuiz?   Wed Mar 02, 2016 9:21 am

mcm mne hadiahnya? jika utk main2 je aku x mau
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Berminat dlm kontes kuiz?   Wed Mar 02, 2016 9:25 am

Dah mulake kontes nii??
Aku rasa mau join eh
Back to top Go down
View user profile
magicbean0000
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-11

PostSubject: Re: Berminat dlm kontes kuiz?   Wed Mar 02, 2016 9:26 am

mcm mne nak join nie? ada info lagi x?
Back to top Go down
View user profile
cherrygoon
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: Berminat dlm kontes kuiz?   Thu Mar 03, 2016 5:41 am

fann wrote:
mcm mne hadiahnya? jika utk main2 je aku x mau

kuiz ini untuk pelanggan celcom je..hadiah juga ada
aku percayai pertandingan ni benar, xkan palsu sbb ramai org dah dpt
gumpulkan points dr kuiz yg kamu jawab, hanya jawapan yg betul akn dpt point
points yg tertinggi merupakan pemenang dlm pertandingan tersebut
pemenang akn dpt senarai 200k sebagai hadiah


Last edited by cherrygoon on Mon Mar 07, 2016 1:11 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
cherrygoon
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: Berminat dlm kontes kuiz?   Thu Mar 03, 2016 6:23 am

pluggertorn wrote:
Dah mulake kontes nii??
Aku rasa mau join eh

Promosi ini sudah bermula dari 12 febuary 2016 dan akan tamat pada tarikh yang akan ditentukan oleh Celcom
( "Tempoh Promosi")

Back to top Go down
View user profile
cherrygoon
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: Berminat dlm kontes kuiz?   Thu Mar 03, 2016 6:29 am

magicbean0000 wrote:
mcm mne nak join nie? ada info lagi x?

[Only admins are allowed to see this link]
cuba gi website ni.. kau bleh baca T&C sebelum menyertai pertandingan ni
melanggan quiz tu lalu menjawab soalan2
sekiranya kau memberi jawapan yg betul, kau akn dpt points
gumpulkan points seberapa byk yg kau bleh
markah yg tertinggi merupakan pemenang dlm pertandingan ni


Last edited by cherrygoon on Mon Mar 07, 2016 1:06 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
magicbean0000
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-11

PostSubject: Re: Berminat dlm kontes kuiz?   Fri Mar 04, 2016 7:36 am

cherrygoon wrote:

Info untuk join quiz ini for pelanggan celcom shj. Untuk join promosi ini Pelanggan hendaklah melanggan kepada perkhidmatan "Dig untuk Gold" ( "Perkhidmatan") dengan melakukan perkara berikut:
dengan menghantar:
i. melalui SMS - hantar ON GOLD ke 22244;
ii. melalui USSD - menaip * 888 # dan klik hantar; atau
iii. melalui WAP - mengakses portal mudah alih kiub di "[i] ( "WAP") dan klik "menyertai" pada halaman
iv. melalui portal BigWin - mengakses portal BigWin di "[i] atau [i]" ( "Laman Web") dan dengan klik "Subscribe" di Golden Hero Page
dan juga  menghantar mana-mana kata kunci yang berikut (s) untuk 22244:
• ON MAP
• ON GOLD
• ON GEM
• ON HADIAH
• ON GO
• ON Kejar
• ON HADIAH
• ON HARTA
• ON EMAS
• ON PETA



Selepas Langganan berjaya Perkhidmatan ini, Pelanggan akan menerima SMS pengesahan Langganan Pelanggan dari Celcom.Pelanggan akan dikenakan RM1.00 sehari ( "Yuran Langganan")

Bkn 100% menang ke? lucky draw lagi?
Back to top Go down
View user profile
fann
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-10

PostSubject: Re: Berminat dlm kontes kuiz?   Fri Mar 04, 2016 7:42 am

cherrygoon wrote:

kuiz ini untuk pelanggan celcom je..hadiah juga ada  

Pelanggan yang disenarai pendek akan dihubungi oleh wakil Celcom melalui telefon dan akan ditanya tiga (3) soalan ( "Soalan").Celcomakan memilih Pelanggan yang disenarai pendek yang berjaya menjawab soalan dengan betul sebagai pemenang ( "Pemenang") dan mereka akan layak untuk memenangi sehingga RM200,000 bernilai emas

subscribe x de charge apa2 ke? hadiah tu menarik je....rasa nak join dah..
Back to top Go down
View user profile
cherrygoon
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: Berminat dlm kontes kuiz?   Fri Mar 04, 2016 8:06 am

magicbean0000 wrote:

Bkn 100% menang ke? lucky draw lagi?

Kontes ni kena tngk luck lagi oh..hehe
join je lah...main2 pon bleh..cuma tgk siape yg bertuah tu
Back to top Go down
View user profile
cherrygoon
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: Berminat dlm kontes kuiz?   Fri Mar 04, 2016 8:08 am

fann wrote:

subscribe x de charge apa2 ke? hadiah tu menarik je....rasa nak join dah..

7hari pertama subscription percuma x de charge ape2.
Join je lah. Jika ko bertuah ko yg dpt 200k tu eh
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Berminat dlm kontes kuiz?   Today at 12:11 am

Back to top Go down
 
Berminat dlm kontes kuiz?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Some Stunning Wrightia Religiosa from Malaysia.
» SPIRIT ' 09 INDONESIA NATIONAL BONSAI SHOW
» Swindon and District Bonsai Society 9th Winter Image Show

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Hobbies & Collectibles-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.