perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 XPAX ade free movie ke?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: XPAX ade free movie ke?   Mon Jan 11, 2016 12:45 pm

Member aku bagitau XPAX ade free movie tiket eh.
Siape ada infomasi nie?? Aku nak free tiket !!
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: XPAX ade free movie ke?   Tue Jan 12, 2016 1:42 pm

Member ku dah dpt free tiket tu minggu lepas..hehe
tapi dia bagitau aku aktiviti xpax ni dah habis eh
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: XPAX ade free movie ke?   Tue Jan 12, 2016 1:45 pm

aku pon mau free tiket eh !!
mana bleh dpt??
Back to top Go down
View user profile
melindaapang
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-24

PostSubject: Re: XPAX ade free movie ke?   Tue Jan 12, 2016 1:48 pm

mcm mne nak dpt tiket percume ni?
telco ada kaitan dgn cinema ke? aktiviti ni betul2 ade ke?
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: XPAX ade free movie ke?   Wed Jan 13, 2016 10:50 am

XPAX tiket wayang percuma dah habis lah. Sehingga DEC 2015 saja eh.
Skrg XPAX percuma voucher petrol.
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: XPAX ade free movie ke?   Wed Jan 13, 2016 10:52 am

susanchong wrote:
Member ku dah dpt free tiket tu minggu lepas..hehe
tapi dia bagitau aku aktiviti xpax ni dah habis eh

Huh?? dah habis ke? aduhhh
aku mau free tiket ehhh
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: XPAX ade free movie ke?   Wed Jan 13, 2016 10:54 am

hebat123 wrote:
XPAX tiket wayang percuma dah habis lah. Sehingga DEC 2015 saja eh.
Skrg XPAX percuma voucher petrol.

Hmm? Aku mau jgk nie !
Vouchernye berapa ringgit diskaun? mcm mne nak dpt?
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: XPAX ade free movie ke?   Wed Jan 13, 2016 10:56 am

pluggertorn wrote:

Hmm? Aku mau jgk nie !
Vouchernye berapa ringgit diskaun? mcm mne nak dpt?

Huh ko tak tau ke?
https://www.xpax.com.my/freepetrol
Nah. ni laman web xpax tentang aktiviti nie.
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: XPAX ade free movie ke?   Thu Jan 14, 2016 10:08 am

hebat123 wrote:

Huh ko tak tau ke?
https://www.xpax.com.my/freepetrol
Nah. ni laman web xpax tentang aktiviti nie.

Hmm? Mne nak dpt voucher ni? Subscribe internet pelan saje tapi mane nak dpt voucher tu?
16th tarikh habis ke?
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: XPAX ade free movie ke?   Thu Jan 14, 2016 10:11 am

pluggertorn wrote:
Hmm? Mne nak dpt voucher ni? Subscribe internet pelan saje tapi mane nak dpt voucher tu?
16th tarikh habis ke?

Ko kene subscribe pelan data dulu dpt kan kod. baru redeem kat tempat Blue Cube yg ada join dlm aktiviti nie.
Tarikh tu tarikh redeem lah
Back to top Go down
View user profile
magicbean0000
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-11

PostSubject: Re: XPAX ade free movie ke?   Thu Jan 14, 2016 12:59 pm

aku xde kereta, x dpt guna pun
apa blh dilakukan selepas redeem?
bazir sahaja
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: XPAX ade free movie ke?   Today at 10:20 pm

Back to top Go down
 
XPAX ade free movie ke?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Qubool Hai 11th September 2013 Full Episode Watch Online
» Lego movies on YouTube
» Planet Earth (1974)
» I Found the Whole Attila Movie On Youtube!
» "LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE" - THE PILOT MOVIE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::MOVIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.