perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 jeles dengan budak ni

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: jeles dengan budak ni   Mon Dec 07, 2015 10:59 am

jeles siot ngan budak ni. boleh lepak2 sembang2 ngan bruno mars. uhuk uhuk

https://www.youtube.com/watch?v=V-qtKSEGAac
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   Mon Dec 07, 2015 1:15 pm

Eenaly wrote:
jeles siot ngan budak ni. boleh lepak2 sembang2 ngan bruno mars. uhuk uhuk

https://www.youtube.com/watch?v=V-qtKSEGAac

wah. comelnya budak ni. hehe. jeles jugak.
kalaulah dpt jumpa bruno mars depan2 mata, bestnye kaan.. hehe
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2013-10-25

PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   Tue Dec 08, 2015 10:01 am

nana88 wrote:

wah. comelnya budak ni. hehe. jeles jugak.
kalaulah dpt jumpa bruno mars depan2 mata, bestnye kaan.. hehe

g le jumpe kalo dah minat sgt. hahaha lol!
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   Tue Dec 08, 2015 1:18 pm

rabbit wrote:

g le jumpe kalo dah minat sgt. hahaha lol!
masalahnya bruno mars tu jauh ngat... cena na jumpeee..
kalau dekat tiap2 ari g jumpe huhu
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2013-10-25

PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   Wed Dec 09, 2015 5:35 am

nana88 wrote:

masalahnya bruno mars tu jauh ngat... cena na jumpeee..
kalau dekat tiap2 ari g jumpe huhu
cube la try nasib. guna yonder music app. mana tau dpt tiket konsert bruno mars.
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   Wed Dec 09, 2015 12:49 pm

rabbit wrote:

cube la try nasib. guna yonder music app. mana tau dpt tiket konsert bruno mars.
yonder music app? apa tu? untuk apa? mcm mana dpt tiket konsert pulak?
Back to top Go down
View user profile
Hang Tu
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2015-05-22

PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   Thu Dec 10, 2015 7:06 am

yeye je.. dlm iklan tv ngan paper takde sebut pon psl tiket konsert free ni.
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2013-10-25

PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   Fri Dec 11, 2015 4:42 am

Eenaly wrote:
yonder music app? apa tu? untuk apa? mcm mana dpt tiket konsert pulak?
app baru utk stream lagu. utk org yg pakai celcom.
utk yg pakai magic sim, dpt pluang tiket konsert bruno mars. sbb tu aku ckp cuba try join.
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2013-10-25

PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   Fri Dec 11, 2015 4:45 am

Hang Tu wrote:
yeye je.. dlm iklan tv ngan paper takde sebut pon psl tiket konsert free ni.
kalau tak caya kat tgk kat fb xpax. ada je dia promote tiket bruno mars ni.
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   Fri Dec 11, 2015 1:30 pm

hehe. dah tau dah. dah cek kat website xpax dah. hehe.
kena try ni mane tau dapat pegi amerika jumpa bruno mars.
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   Fri Dec 11, 2015 1:55 pm

Eenaly wrote:
hehe. dah tau dah. dah cek kat website xpax dah. hehe.
kena try ni mane tau dapat pegi amerika jumpa bruno mars.

i nak join jugak. i nak jumpa bruno mars jugak.
kalau tak sesia nombor magic sim i pakai tak guna.
huhu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   Today at 2:55 pm

Back to top Go down
 
jeles dengan budak ni
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» help batteryman deck
» MG Hi-Nu Gundam ver PAO
» Anzo-sama GFX Shop!
» Dan x Tsunade or Jiraiya x Tsunade?
» What if Hinata was the first friend of Naruto?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.