perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 sony e4g ni best tak?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: sony e4g ni best tak?   Wed Sep 23, 2015 2:21 pm

ari tu g mall nampak tepon sony e4g ni. nampak menarik, sony ni selalunya speaker dia okay. camera pon lawa. tu yg mcm berminat. ada sesiapa pernah pakai tak? okay tak?
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: sony e4g ni best tak?   Tue Sep 29, 2015 12:11 pm

susanchong wrote:
ari tu g mall nampak tepon sony e4g ni. nampak menarik, sony ni selalunya speaker dia okay. camera pon lawa. tu yg mcm berminat. ada sesiapa pernah pakai tak? okay tak?

okay je. dh lama dah aku pakai. mmg speaker dia sedap. camera pon lawa. harga murah dr ipone tp gambar lagi lawa dr ipone.
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: sony e4g ni best tak?   Tue Sep 29, 2015 1:05 pm

hebat123 wrote:
susanchong wrote:
ari tu g mall nampak tepon sony e4g ni. nampak menarik, sony ni selalunya speaker dia okay. camera pon lawa. tu yg mcm berminat. ada sesiapa pernah pakai tak? okay tak?

okay je. dh lama dah aku pakai. mmg speaker dia sedap. camera pon lawa. harga murah dr ipone tp gambar lagi lawa dr ipone.

ye ke gambar lg lawa dr ipone? tp asal ipone mahal? or kata gmbr ipone lawa.hehe
brapa harga kau bli e4g ni?
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: sony e4g ni best tak?   Tue Sep 29, 2015 1:45 pm

susanchong wrote:


ye ke gambar lg lawa dr ipone? tp asal ipone mahal? or kata gmbr ipone lawa.hehe
brapa harga kau bli e4g ni?

terpulang pd orang. bg aku, gambo e4g ni lg lawa dr ipone. tak caya try transfer gambo dlm pc. nmpk bezanya kt stu. aku ambik pakej celcom. skali ngan internet calltime. senang. tak payah nk subscribe apa2 lg dah.
Back to top Go down
View user profile
popolan
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: sony e4g ni best tak?   Tue Sep 29, 2015 2:31 pm

musti kau ambik pelan ni kan?

[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2013-10-25

PostSubject: Re: sony e4g ni best tak?   Wed Sep 30, 2015 10:37 am

hebat123 wrote:
susanchong wrote:


ye ke gambar lg lawa dr ipone? tp asal ipone mahal? or kata gmbr ipone lawa.hehe
brapa harga kau bli e4g ni?

terpulang pd orang. bg aku, gambo e4g ni lg lawa dr ipone. tak caya try transfer gambo dlm pc. nmpk bezanya kt stu. aku ambik pakej celcom. skali ngan internet calltime. senang. tak payah nk subscribe apa2 lg dah.

hellooo.. ipone the best okay. haha. elok lettew. pakai sony ni. pastu amik la pelan ngan celcom ni. nk amik pelan ipone tak mampu lettew.
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: sony e4g ni best tak?   Wed Sep 30, 2015 2:20 pm

popolan wrote:
musti kau ambik pelan ni kan?

[img]

yesza. pelan ni le aku ambik. kau masuk je website kalau nk tau detail senang.
[Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: sony e4g ni best tak?   Wed Sep 30, 2015 2:22 pm

rabbit wrote:
hebat123 wrote:
susanchong wrote:


ye ke gambar lg lawa dr ipone? tp asal ipone mahal? or kata gmbr ipone lawa.hehe
brapa harga kau bli e4g ni?

terpulang pd orang. bg aku, gambo e4g ni lg lawa dr ipone. tak caya try transfer gambo dlm pc. nmpk bezanya kt stu. aku ambik pakej celcom. skali ngan internet calltime. senang. tak payah nk subscribe apa2 lg dah.

hellooo.. ipone the best okay. haha. elok lettew. pakai sony ni. pastu amik la pelan ngan celcom ni. nk amik pelan ipone tak mampu lettew.

setakat iphone mampu sgt la. haha. sbb masa aku ambik sony ni pon diorg offer jugak iphone 6. amik pakej. aku ckp taknak la sbb sony ni pon dh support 4g lte, camera pon lebih kurang je gambar.
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: sony e4g ni best tak?   Wed Sep 30, 2015 8:31 pm

popolan wrote:
musti kau ambik pelan ni kan?

[img]

murah nye. bayar 48 sebulan dh dpt 3+3gb internet. quota bnyk2 mcm ni best kalau donwload lagu ni. huhu
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: sony e4g ni best tak?   Wed Sep 30, 2015 8:32 pm

hebat123 wrote:
popolan wrote:
musti kau ambik pelan ni kan?

[img]

yesza. pelan ni le aku ambik. kau masuk je website kalau nk tau detail senang.
baik ambik yg 24 bualn kontrak. dpt rebat rm 25 smpai 10 bulan. lg jimat
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: sony e4g ni best tak?   Wed Sep 30, 2015 9:51 pm

susanchong wrote:

baik ambik yg 24 bualn kontrak. dpt rebat rm 25 smpai 10 bulan. lg jimat
g le amik cepat. kang promosi abis, gigit jari kau melepas. hahaha.
mana nk dpt pelan murah cemni, rm48 sebulan dpt 3+3gb internet
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sony e4g ni best tak?   Today at 5:34 pm

Back to top Go down
 
sony e4g ni best tak?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Review of Sony TV's Dil Ki Nazar Se - Khoobsurat
» Sony TV axes ‘Kya Hua…’ for ‘Maharana Pratap’
» First Indian Idol Junior to be aired on Sony TV from next month
» Sony TV's Crime Patrol to showcase a mysterious tale of revenge
» Summer of Sony 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.