perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Bantal Peluk
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2015-05-22

PostSubject: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Fri May 22, 2015 5:43 pm

tiap2 tahun mesti sama. smlm aku tgk tv dh kluar dah iklan promosi raya courts 2015. peh advance gila awal. haha.
yusoof taiyoob pon mcm dh pnah dgr dlm radio shari dua ni.. korg ada lg slain iklan2 ni?
Back to top Go down
View user profile
Hang Tu
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2015-05-22

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Fri May 22, 2015 8:13 pm

haha. dah nak puasa le tu tandanya. mmg tu je la tiap2 tahun
Back to top Go down
View user profile
maymay6786
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2012-01-01

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Mon May 25, 2015 6:51 pm

Bantal Peluk wrote:
tiap2 tahun mesti sama. smlm aku tgk tv dh kluar dah iklan promosi raya courts 2015. peh advance gila awal. haha.
yusoof taiyoob pon mcm dh pnah dgr dlm radio shari dua ni.. korg ada lg slain iklan2 ni?

ak pon nampak banyak iklann. :) courts ni ak nampak banner kat fb. Chun jugak nampak ade 80% diskaun. Iklan nye ni ah >>https://www.youtube.com/watch?t=13&v=OUasLvNvuPI
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Tue May 26, 2015 7:45 am

bnyk gak prabut2 menarik. bekenan lak rasa. kalau nk tempah dulu boleh?
Back to top Go down
View user profile
maymay6786
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2012-01-01

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Tue May 26, 2015 11:48 am

nana88 wrote:
bnyk gak prabut2 menarik. bekenan lak rasa. kalau nk tempah dulu boleh?

rasanya bleh je klau bc kt website courts. g mana2 courts, byr deposit skit pastu courts bg tempoh 2mnggu. klau x jd nk ambik, mintak balik deposit.
Back to top Go down
View user profile
chuge
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Tue May 26, 2015 4:36 pm

maymay6786 wrote:
nana88 wrote:
bnyk gak prabut2 menarik. bekenan lak rasa. kalau nk tempah dulu boleh?

rasanya bleh je klau bc kt website courts. g mana2 courts, byr deposit skit pastu courts bg tempoh 2mnggu. klau x jd nk ambik, mintak balik deposit.


Courts ni terlalu cepat.. Bkn bulan puasa pon dah mula promo raya…
Back to top Go down
View user profile
Bantal Peluk
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2015-05-22

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Wed May 27, 2015 1:19 pm

raya mestile brg baru kan. smua brg nk bru. so ada pekdahnya gak pmosi awl2 mcm courts ni. org senang nk wat bajet nk bli ke nk tukar yg baru ke. boleh plannin awal. hehe
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Sun Jul 05, 2015 2:59 pm

hai semua..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
mango22
Member
Member


Posts : 20
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Mon Jul 27, 2015 7:09 pm

br lepas bli tlpon br kt courts ari tu sblm raya. mmg murah smpena promosi raya courts. dpt less bnyk gila, harga tlpon dh nk smpai separuh harga time aku bli. untung weeii.
Back to top Go down
View user profile
fann
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-10

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Thu Jul 30, 2015 5:17 am

ada lg ke promosi raya courts ni? bukan raya dah lepas ke?
ke sebulan raya courts pon prmosi smpai abis raya sbulan?
Back to top Go down
View user profile
mango22
Member
Member


Posts : 20
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Thu Jul 30, 2015 6:35 pm

fann wrote:
ada lg ke promosi raya courts ni? bukan raya dah lepas ke?
ke sebulan raya courts pon prmosi smpai abis raya sbulan?

kalau tgk kat paper, iklan courts ada je promosi raya. smpai abis bulan ni kot.
diskaun pon lg murah lg bnyk. baek try g trus kat courts tgk sndiri hehe
Back to top Go down
View user profile
fann
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-10

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Fri Jul 31, 2015 1:49 am

mango22 wrote:
fann wrote:
ada lg ke promosi raya courts ni? bukan raya dah lepas ke?
ke sebulan raya courts pon prmosi smpai abis raya sbulan?

kalau tgk kat paper, iklan courts ada je promosi raya. smpai abis bulan ni kot.
diskaun pon lg murah lg bnyk. baek try g trus kat courts tgk sndiri hehe

oh. untungla. sapa2 yh ada hati nk tmbah prabot baru, ke nk buat openhouse raya ke,
boleh la g kat courts, bli prabot baru kt sana.
Back to top Go down
View user profile
hotroll
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Fri Jul 31, 2015 2:09 am

courts ni untung kalau bli kt sana pakai flexicredits.
dpt harga lg murah dr harga asl. jimat toq
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.   Today at 9:46 am

Back to top Go down
 
Nak Dekat Puasa ngan Raya, mesti ada benda ni.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Can new or used bonsai pots be reglazed?
» Shohin pots from Japan
» People at Noelanders
» Some Shohin pots
» From the SANSAI kiln

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.