perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Plan aku habis lah weh!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Plan aku habis lah weh!   Mon Mar 23, 2015 5:13 am

Tolong lah aku yg pening ni, asyik hbs je data plan. Serabut weh. Aku bkn streaming pun. Kenapa lah asyik hbs je eh? Ada idea tak plan mana yg okay kalau aku nak tukar?
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Mon Mar 23, 2015 1:25 pm

sy rasa smua line relco kt malaysia mmg pnipu la.. sy pon kna jugak.. kena caj ppu.. takleh caya telco kt malaysia
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Tue Mar 24, 2015 6:15 am

weh ppu dah hbs le. takkan tak tahu? aku rasa aku ada baca kat forum pasal ni. sesiapa blh tlg bg info skt tak?
Back to top Go down
View user profile
magicbean0000
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-11

PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Tue Mar 24, 2015 12:35 pm

Eenaly wrote:
weh ppu dah hbs le. takkan tak tahu? aku rasa aku ada baca kat forum pasal ni. sesiapa blh tlg bg info skt tak?

takde dah ppu tu.. celcom dh banned dah ppu.. dh boleh slamat online dengan bahagia.. last week aku dpt sms dr celcom.. [Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Wed Mar 25, 2015 6:06 am

mcm mana lah korang ni. aku tanya lain, jawab lain. ape mende pulak ppu ni. tlg aku pls.
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Wed Mar 25, 2015 1:07 pm

simson wrote:
mcm mana lah korang ni. aku tanya lain, jawab lain. ape mende pulak ppu ni. tlg aku pls.

kau dh kenapa x tau ppu.. ppu tu caj pay per unit.. brapa unit kau pakai.. cth mcm 10sen/kbps.. so kira la mcm mana kredit kau abis kalau mcm tu.. haha nmpak sgt xpernah guna xpax
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Thu Mar 26, 2015 7:11 am

so apa jaminan dorang kalau kau guna gak? dorang byr blk ke? takkan? so semua telco sama je weh. tak payah lah nak serius sgt nak ckp ini bagus itu bagus.
Back to top Go down
View user profile
magicbean0000
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-11

PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Thu Mar 26, 2015 12:42 pm

xpax dh stop dah ppu.. dah tak ada dah.. boley on9 spuas puasnya.. aku dh cek kt website dorang.. haha
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
hotroll
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Fri Mar 27, 2015 4:52 am

bgs xpax! good services! korang nak tahu tak sbb apa aku tak nak tukar? sbb line dia laju celcom ni tmpt aku.

[Only admins are allowed to see this image]

[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
nuseetan
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2013-07-21

PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Fri Mar 27, 2015 6:08 am

gmbr admin je blh tgk bro. tp aku dah tgk website dah. mmg confirm dorang dah cancel kan ppu.
"bila rasa gembira, tepuk henpon"3x HAHA
Back to top Go down
View user profile
simson
Member
Member


Posts : 18
Join date : 2013-12-12

PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Fri Mar 27, 2015 8:08 am

sebenarnye, aku pengguna xpax jugak
tp rasa terkejut apabila semak bil, kredit sentiasa entah guna kat mane ni
kini, PPU ni dah mansuh, aku pn xyah tukar telco lagi la
terima kasih banyak atas beri tahu info yg penting ni
thankiiuuuuuuu..... haha!!
Back to top Go down
View user profile
hotroll
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Fri Mar 27, 2015 9:53 am

harap benda ni bkn scam. kang kena tipu ke ape ke kan? ssh kita.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Plan aku habis lah weh!   Today at 8:23 pm

Back to top Go down
 
Plan aku habis lah weh!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» President Herman Cain’s 999 Plan In Action
» G-bites a similar plan
» Bad Boy ! "The Plan"
» RC 049 flying wing plan?????
» Qubool hai: Tanveer reveals Zoya's Murder Plan!!!! Spoiler News

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.