perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Betulkah BB Passport dh nak lancar?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mikkesho
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Betulkah BB Passport dh nak lancar?   Sun Oct 12, 2014 4:05 pm

kebelakangan ni asyik dgr org kate bhw BB Passport dh nk lancar x lama lg eh. betui ker ni? sbb aku rasa nk beli satu eh. hihi. korang taw x telco mane satu yg ade pelan yg paling murah? :) sbb hp aku dh ade masalah dh. jd kena tukar dh lah.
Back to top Go down
View user profile
lizaya
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2014-10-12

PostSubject: Re: Betulkah BB Passport dh nak lancar?   Mon Oct 13, 2014 8:37 pm

I x pasti nak dengar nasihat bf I x, dia ialah fans blackberry, dia pujuk I beli bb passport. dia cakap bb skr sudah menaik taraf utama dari skrin sentuh 4.5 "paparan dgn HD penuh. Tapi i sedang fikir lagi lah,kerana i guna samsung sejak handphone pertama i, nak belaja lbh rm2000 utk beli brand lain x tau berbaloi x.

Back to top Go down
View user profile
nurulbes
Member
Member


Posts : 8
Join date : 2014-10-12

PostSubject: Re: Betulkah BB Passport dh nak lancar?   Tue Oct 14, 2014 2:26 am

Hmm..kalau bagi aku..dengan harga lebih daripada 2k…aku akan pilih iphone ..kerana aku tak pernah beli iphone..jadi kalau aku ada budget yg lebih daripada 2k..aku akan pilih iphone … lagipun aku tak berapa fasih dengan fungsi blackberry..dan jarang nampak kawan ku guna bb..kalau aku tak tau nak guna, tak tau nak minta tolong siapa…
Back to top Go down
View user profile
loweyja
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2014-10-12

PostSubject: Re: Betulkah BB Passport dh nak lancar?   Wed Oct 15, 2014 2:31 am

Kawan ku Albaca dari usa selalu pujuk ku beli bb passport, dia kata ku akan kesal jika aku tidak beli bb passport kerana kerja ku sangat bergantung kepada smartphone..aku sudah semak dengan semua telco di Malaysia..tapi hanya celcom sedang lancar promotional tentang bb passport ..788 tambah 2 tahun kontrak boleh dapat satu bb passport..memang berbaloi bagi ku kerana aku memang sangat bergantung smartphone..[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
akhirlo
Member
Member


Posts : 4
Join date : 2014-10-12

PostSubject: Re: Betulkah BB Passport dh nak lancar?   Wed Oct 15, 2014 9:28 pm

passport ialah smarfon utk professionals, tapi dia terlalu focus professional dan abai user lain,dia punya design dan spec semua sesuai utk professional dan mugkin x sesuai utk penggunaan biasa.
Back to top Go down
View user profile
catwang
Member
Member


Posts : 17
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: Betulkah BB Passport dh nak lancar?   Fri Oct 17, 2014 1:48 pm

loweyja wrote:
Kawan ku Albaca dari usa selalu pujuk ku beli bb passport, dia kata ku akan kesal jika aku tidak beli bb passport kerana kerja ku sangat bergantung kepada smartphone..aku sudah semak dengan semua telco di Malaysia..tapi hanya celcom sedang lancar promotional tentang bb passport ..788 tambah 2 tahun kontrak boleh dapat satu bb passport..memang berbaloi bagi ku kerana aku memang sangat bergantung smartphone..[img]
wow! Rm788 jer eh, nk beli lah sbb kontrak hp sy pon akan habis bulan depan. dan sy x puas hati dgn kontrak skrg sbb setiap bulan sebelom due date, quota sy mmg akan habis, 4GB jer x cukup pakai lah. jd stiap bulan pon kena byr RM100 lebih lah utk data tu. aishhh.. pelan celcom ni hanya RM88 sebulan dan ade 5GB data, best lah utk pengguna yg mcm sy nih. hihi
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Betulkah BB Passport dh nak lancar?   Fri Oct 17, 2014 1:54 pm

aku dh check kt website telco laen gak, tp x de promosi pon. hanya ni jer. RM788 mmg murah eh, ni lah pasal aku pilih BB passport. hehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Betulkah BB Passport dh nak lancar?   Today at 10:48 pm

Back to top Go down
 
Betulkah BB Passport dh nak lancar?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Check your passport here!!
» New Canadian passport
» STAR WARS INTERGALACTIC PASSPORT

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.