perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Tag Heuer / Seiko / Harry Winson

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
menang
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2014-08-30

PostSubject: Tag Heuer / Seiko / Harry Winson   Mon Sep 01, 2014 4:50 pm

Pening kepalanya…bapa punya harijadi sudah mau sampai, tapi I masih belum beli hadiah lagi…saya nak beli jam tangan C25, seperti Tag Heuer, ada siapa tau harganya tak ? Atau, ada cadangan lain seperti Seiko / Harry Winson ?Mana lebih baik ?
Back to top Go down
View user profile
luckystar55
Member
Member


Posts : 4
Join date : 2013-11-14

PostSubject: Re: Tag Heuer / Seiko / Harry Winson   Tue Sep 02, 2014 2:07 pm

Baru2 ni saya nak cari pakej postspaid, tiba Nampak ada promosi Celcom ni, aku nak cuba la, mungkin saya bertuah untuk dapat hadiah jam tangan Tag Heuer, cuba tengok website ini, [Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Tag Heuer / Seiko / Harry Winson   Wed Sep 03, 2014 1:58 pm

aku x pernah menang apa pe hadiah drp pertandingan cam tu, nasib aku x brp baik pon. jd aku x kan sign pelan tu lah
Back to top Go down
View user profile
menang
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2014-08-30

PostSubject: Re: Tag Heuer / Seiko / Harry Winson   Thu Sep 04, 2014 4:39 pm

Wow..I tak tahu Celcom tengah buat promosi ni, banyak terima kasih kerana bagi tau yea…saya akan sign Celcom First Plan ni, nak cuba nasib untuk dapat jam tangan tersebut & dalam masa yang sama boleh menghubungi supplement line dengan percuma…
Back to top Go down
View user profile
duda
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2014-09-04

PostSubject: Re: Tag Heuer / Seiko / Harry Winson   Thu Sep 04, 2014 7:33 pm

Saya cadangkan awak pi tengok beberapa jenis jam tangan berjenama yang berlainan corak dan harga, lepas tu baru senang nak pilih.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tag Heuer / Seiko / Harry Winson   Today at 5:41 pm

Back to top Go down
 
Tag Heuer / Seiko / Harry Winson
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Harry Potter deck
» Harry Potter Paper Piecing
» Harry Potter to play Allen Ginsberg in new biopic
» Harry Winston New York Collection Party
» Harry Harrison has died

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.