perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Promo untuk Huawei Ascend 7 ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hooyamys5
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-09

PostSubject: Promo untuk Huawei Ascend 7 ?    Thu Aug 07, 2014 11:37 am

nak tau samada siapa kat sini masih ada buat promosi utk model huawei ascend 7? kalau murah, nak dpt smartphone ni cepat... dengar bestnyer model ni. sbb hp skrng dah nak rosak. jadi nk siap sedia hp yg baru haahaha
Back to top Go down
View user profile
boombee87
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Promo untuk Huawei Ascend 7 ?    Fri Aug 08, 2014 1:51 pm

huawei i tak pernah pakai.. bagus ke ? untuk smartphone, baik beli dgn pelan telco la. baru siok. eh, kan celcom ada promo pelan EPP untuk beberapa smartphone? seperti samsung S5, note 3, BB Z3 dan sebagainya. cuba tengok kat sini. rekomen sebab RM0.00 upfront. cukup best!
[Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Promo untuk Huawei Ascend 7 ?    Sat Aug 09, 2014 2:04 pm

boombee87 wrote:
huawei i tak pernah pakai.. bagus ke ? untuk smartphone, baik beli dgn pelan telco la. baru siok. eh, kan celcom ada promo pelan EPP untuk beberapa smartphone? seperti samsung S5, note 3, BB Z3 dan sebagainya. cuba tengok kat sini. rekomen sebab RM0.00 upfront. cukup best!

korang mestilah chck dulu info baru bagi tau org info yg penting kat sini.. sebenarnya RM0.00 upfront payment tak betui sgt, yg betui tu ialah tak payah upfront cash payment.
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Promo untuk Huawei Ascend 7 ?    Sun Aug 10, 2014 11:21 am

lol siap sedia hp baru ? buat pe ni ? takkan hp tt dah rosak teruk ? ape sbb tukar hp ?
Back to top Go down
View user profile
hooyamys5
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-09

PostSubject: Re: Promo untuk Huawei Ascend 7 ?    Mon Aug 11, 2014 11:02 am

susanchong wrote:
lol siap sedia hp baru ? buat pe ni ? takkan hp tt dah rosak teruk ? ape sbb tukar hp ?

smartphone saya kurang efficient.. masa buka, lambat sgt, ambil gambar pun kena tunggu lama.. barulah nak beli hp yg baru
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Promo untuk Huawei Ascend 7 ?    Today at 3:04 pm

Back to top Go down
 
Promo untuk Huawei Ascend 7 ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 27th March Promo
» khoobsoorat-Maha Milap Episode Promo
» BALIKA VADHU 10TH APRIL PROMO
» QH New promo and your prediction
» Yeh Rishta Kya kehlata hai - Promo 17 April

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.