perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Pernah pakai Sony Xperia E1 tak ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Pernah pakai Sony Xperia E1 tak ?    Tue Jul 22, 2014 4:28 pm

baru baru ni nampak hp ni, nampak best je... tapi harga i tak pasti.. nak tukar hp lama dah, sbb hp lama byk masalah.. tapi, yg penting tu, kedai yg mana jual hp ni dgn harga yg cantik ? hheheehe
Back to top Go down
View user profile
thomasim87
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Pernah pakai Sony Xperia E1 tak ?    Wed Jul 23, 2014 4:53 am

harga yg cantik ??? hahaha i rasa hanya celcom ada jual pada harga yg sesuai untuk ko. harga bermula daripada rm0. cantik kan ? i baru beli dan telah juga terus subscribe pelan celcom first. dpt 2 kax edisi terhad. best je. [Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
sianginfinity
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2012-09-15

PostSubject: Re: Pernah pakai Sony Xperia E1 tak ?    Wed Jul 23, 2014 7:27 pm

aiyoooo, jgnlah beli model yg murah2 tu.. bayar lebih sikit dan beli hp yg bagus je la.. kalo tablet lagi bagus
Back to top Go down
View user profile
boombee87
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Pernah pakai Sony Xperia E1 tak ?    Fri Jul 25, 2014 9:47 am

hahahaha harga cantik ? i rasa kelajuan internet celcom barulah yg cantik. tu la sebab i enggan tukar smartphone pertama saya yg beli kat celcom sampai skrng.
Back to top Go down
View user profile
cjaeyun
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2012-09-16

PostSubject: Re: Pernah pakai Sony Xperia E1 tak ?    Sun Jul 27, 2014 7:18 pm

nak main smartphone boleh, tapi janganlah main main sampai tak tidur.. Tidak sihat tau?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pernah pakai Sony Xperia E1 tak ?    Today at 10:53 pm

Back to top Go down
 
Pernah pakai Sony Xperia E1 tak ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Review of Sony TV's Dil Ki Nazar Se - Khoobsurat
» Sony TV axes ‘Kya Hua…’ for ‘Maharana Pratap’
» First Indian Idol Junior to be aired on Sony TV from next month
» Sony TV's Crime Patrol to showcase a mysterious tale of revenge
» Summer of Sony 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.