perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 nka beli samsung s5 tapi RM2399!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: nka beli samsung s5 tapi RM2399!!!   Mon Apr 21, 2014 4:41 pm

kalo beli kat telco akan lebih murah ke ? sebab rm2399 i rasa agak mahal la... tapi i sgt suka ciri yg baru tu... tahan air dan fingerprint tu.. siapa dah beli ? nk tanya pendapat sikit..
Back to top Go down
View user profile
magicbean0000
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-11

PostSubject: Re: nka beli samsung s5 tapi RM2399!!!   Tue Apr 22, 2014 2:50 pm

kalo beli drp telco, tentunya harga lebih rendah tapi kena ada kontrak 2 tahun atau setahun .. biasanya berbaloi kalo tak tukar hp cepat..
Back to top Go down
View user profile
fann
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-10

PostSubject: Re: nka beli samsung s5 tapi RM2399!!!   Wed Apr 23, 2014 11:58 am

Kontrak pun ok ah memandangkan boleh jimat hampir 50% dari harga asal handphone. Saya cadang kamu ambil pakej dari celcom kalo boleh. Sebab pengliputan mereka lebih luas dan boleh guna di mana-mana tempat yang ulu.
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: nka beli samsung s5 tapi RM2399!!!   Thu Apr 24, 2014 12:10 pm

betui betui duka samsung s5 ke ataupun hanya nk show off ? sbb i rasa samsung s5 tak berbaloi.. feature dia macam fingerprint tu sgt mudah kalo nk hack.. yg iphone 5s tu baru hebat.. scan jari 3 kali, kalo tak berjaya, terus kena masuk password..
Back to top Go down
View user profile
hooyamys5
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-09

PostSubject: Re: nka beli samsung s5 tapi RM2399!!!   Fri Apr 25, 2014 4:14 pm

hei I betul-betul rasa S5 ni bagus! I baru beli telefon ni dari celcom. Tapi kena sign kontrak. S5 saya hanya rm988 haha. Mmg berbaloi. I guna celcom first, 5gb data sebulan dan ada 4g lte juga. Kalo kamu berminat boleh lawati laman web mereka untuk maklumat lanjut. [Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nka beli samsung s5 tapi RM2399!!!   Today at 2:55 pm

Back to top Go down
 
nka beli samsung s5 tapi RM2399!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Z3X latest update: Samsung Tool v.10.4 / Samsung tool 2G tools V3.5.0023
» samsung e2222 hang on logo done sa free soft
» s5263 samsung display rambol done sa jumper...
» Samsung C3303k shorted done...
» Samsung nexus i9023 auto on... Switch problem... Done sa tsamba...!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.