perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Lawa sangat Maria Sarapova dalan TVC

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Lawa sangat Maria Sarapova dalan TVC    Mon Feb 10, 2014 10:13 am

Perasan tak bau-baru ni ada TVC Maria Sharapova kat Malaysia ni...
Dia telah jadi duta untuk Celcom...
Iklan tu Maria Sharapova nampak lawa betul lah,
Kalau tak tengok lagi TVC tu sini ada untuk u all, rasa dia ni kan LAWA sangat kan
[Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
hebat123
Member
Member


Posts : 30
Join date : 2014-02-10

PostSubject: Re: Lawa sangat Maria Sarapova dalan TVC    Mon Feb 10, 2014 8:36 pm

syg ade tengok TVC atlet yg cantik ini...Maria Sharapova dah jadi duta Celcom First Elite.. ade org cakap Maria akan dtg M'sia utk pertandingan Tenis.. ini cuma khabar angin Maria Sharapova tak akan dtg ke M'sia..
Back to top Go down
View user profile
catwang
Member
Member


Posts : 17
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: Lawa sangat Maria Sarapova dalan TVC    Wed Feb 12, 2014 11:25 am

eh yg Celcom First Elite tu, ape tu ye sebenarnye?? i ade dengar org lain yg bincang ttg pelan ni gak! tp ade ape yg special ke?? lg best ke??
Back to top Go down
View user profile
drekyee
Member
Member


Posts : 11
Join date : 2012-01-01

PostSubject: Re: Lawa sangat Maria Sarapova dalan TVC    Thu Feb 13, 2014 12:15 pm

memang plan untuk Celcom First Elite ni lagi best...
Plan ni mengutamakan keutamaan pelanggan... pan untuk VIP
Kalau dah jadi ahli untuk Celcom First Elite ni, akan dapat menikmati pelbagai privilege...
Lagipun anda dapat memiliki numbor hanphone sendiri
Nak tau lebih boleh melayari
[Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2013-10-25

PostSubject: Re: Lawa sangat Maria Sarapova dalan TVC    Fri Feb 14, 2014 7:21 am

memang betul drekyee, plan yg hebat ini tak pernah syg Nampak..Tau tak kadar phone call dan sms plan ini sangat murah..sesiapa yg jadi ahli First Elite blh dpt free anniversary device..dgn adanya phone call yg murah ini tak perlulah syg jimat dan blh call dgn lama2nya macam boss.. bestkan?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Lawa sangat Maria Sarapova dalan TVC    Today at 10:16 pm

Back to top Go down
 
Lawa sangat Maria Sarapova dalan TVC
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Maria Stewart
» Maria Kariis Tall Blue Vase
» Maria Bertrand - 2002
» Maria Björnson's designs
» Maria-Sama Ga Miteru [MariMite]

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::BERITA SEMASA DALAM & LUAR NEGARA::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.