perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Nak beli Ipad Air Baru

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Nak beli Ipad Air Baru   Tue Dec 17, 2013 12:50 pm

Ada sesiapa yg telah membeli Ipad Air yg baru keluar 9 Disember ni? Telco mana jual yg paling murah? X pasti lagi nak cuma beli gadget ni atau ambil pakej dekat Telco sebab kontrak lama saya pun sudah nak tamat dah. Adakah berbaloi untuk membeli Ipad Air sebab harga pun lebih kurang sama dgn Ipad 4 ...

[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Nak beli Ipad Air Baru   Wed Dec 18, 2013 7:44 pm

I bukan sgt minat Ipad dulu..tapi sekarang tengok banyak improvement terutamanya Facetime function.. rasa nak beli satu untuk bapa I..kan boleh jimat bil telefon? Tapi masih x ada budget..kan Ipad Air ni dah lebin RM2 ribu
Back to top Go down
View user profile
sianginfinity
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2012-09-15

PostSubject: Re: Nak beli Ipad Air Baru   Thu Dec 19, 2013 5:12 pm

iPad air ni lbih kurang sama dgn ipad 4 je, lagi harganya RM500 beza!! terlalu mahal.. i rasa x baloi la jika nak dapat ipad air ni.

i rekemen dapat Samsung tab, harga tak lebih RM2000 lagi. murah & kualiti baik.
Back to top Go down
View user profile
thomasim87
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Nak beli Ipad Air Baru   Fri Dec 20, 2013 9:45 am

ipad sekarang dah ada 3 version. skrang dia dah jadi lebih ringan & nipis...fikir nak beli tapi xsure nak sign pakej dekat Telco mana sekarang..
Back to top Go down
View user profile
thomasim87
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Nak beli Ipad Air Baru   Fri Dec 20, 2013 9:46 am

 i mmg nak satu lahhhh......
Back to top Go down
View user profile
hooyamys5
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-09

PostSubject: Re: Nak beli Ipad Air Baru   Sat Dec 21, 2013 11:34 am

Mcm agak berbeza antara Ipad Air dgn Ipad 4 la.. kan sekarang dah ada A7 chip ...ni akan banyak improve speed untuk apps dan games dah. Screen pun agak bagus...9.7inch...
Kalao masih keliru mana nak beli...cuba pergi mana2 kiosk Celcom...sekarang paling murah 16GB untuk plan 24 bulan cuma RM1248...
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Nak beli Ipad Air Baru   Today at 2:57 pm

Back to top Go down
 
Nak beli Ipad Air Baru
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» TS Eliot's The Waste Land for iPad lovers
» RMXP to ipod/ipad app
» David Hockney
» Korean variety shows
» Big old kiyo hime - Time to refine

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.