perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 BOdykit yagn sesuai untuk VIOS

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
guitarsweet
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2013-11-18

PostSubject: BOdykit yagn sesuai untuk VIOS   Mon Dec 16, 2013 3:47 pm

Ayah saya bagi Vios second hand dia bulan lepas. Catnya semua nampak kabur dan tak cantik tu. Hari tu kawan saya kata cuba pasang body kit yang nampak smart sikit. Saya lama cari dari internet dan inilah yang saya dapat. Bestkan? Kawan I kata yang ini lebih kurang RM6k unutk pasang body kit tapi tak termasuk spray cat baru. Mahal tu!! Ada sesiapa sini pernah buat dan boleh bagi comment?

Back to top Go down
View user profile
keleventas
Member
Member


Posts : 8
Join date : 2013-11-22

PostSubject: Re: BOdykit yagn sesuai untuk VIOS   Tue Dec 17, 2013 3:56 pm

Aku rase xbest la sbb hanya tukar bodykit. Pelik nmpk nya! Apsal x tukar rim rota, lowered absorber, tinted dan sound system. Kete tu barulah complete.
Back to top Go down
View user profile
nuseetan
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2013-07-21

PostSubject: Re: BOdykit yagn sesuai untuk VIOS   Fri Dec 20, 2013 4:29 am

Looks cool, is it made of fiber? I like it too. If you change now, sure can atttact more pretty girls to ask you to fetch them in future..haha
Back to top Go down
View user profile
guitarsweet
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2013-11-18

PostSubject: Re: BOdykit yagn sesuai untuk VIOS   Fri Dec 20, 2013 4:30 am

Saya juga nak buat bodykit and performance sekali. Tp duit tak cukup ni. Kerja baru brp tahun je. Kalau kena loteri mungkin ada la. Ahaha! Hari tu saya pinjam duit dengan kawan sy yang main bodykit juga. Tapi mereka pun tak cukup la. Mereka kata semua spare parts pun dah naik harga. Mungkin selepas GST lagi teruk. Saya sakit kepala ni nak cari duit.
Back to top Go down
View user profile
dissagrii
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2013-07-22

PostSubject: Re: BOdykit yagn sesuai untuk VIOS   Fri Dec 20, 2013 8:43 am

Saya ni juga kena bodykit poision. Saya dah juga lebih kurang RM10K untuk semua ni. Tapi tak termasuk performance la. Saving saya memang tak cukupo untuk saya buat ni. Saya buat personal loan dari Citibank. Cepat je saya buat apply dan dapat apporve dah hari yang sama. Yang saya suka buat loan macam ni sebab saya tak perlu buat penjelasan sebab nak loan. Kalau nak pinjam dengan mak. Mesti dia akan bising tak habis2 tu. Cuba tengk dari link ni kalau kamu nak loan juga.

http://www.citibank.com.my/english/personal_loan/personal_loan.htm?lid=MYENCBGOLMITLCitibankPersonalLoan
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BOdykit yagn sesuai untuk VIOS   Today at 5:11 am

Back to top Go down
 
BOdykit yagn sesuai untuk VIOS
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» You have questions, we try to have answers
» VALAVANIS AUTUMN TOKONOMA DISPLAY
» The Bazar
» die grinder, tools question
» Vietnam International bonsai show

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Automotive Garaj-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.