perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Tayar yg Senyap dan selesa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hooyamys5
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-09

PostSubject: Tayar yg Senyap dan selesa   Mon Nov 25, 2013 8:16 am

Ingin beli tayar yg baru sebab dah haus selama sebulan dah.. kete saya Honda Civic Hybrid 2010 dgn saiz 195/65 R15 91V .. ada ape ape tayar yg bagui ? nk senyap dan selesa punya tayar
Back to top Go down
View user profile
fann
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-10

PostSubject: Re: Tayar yg Senyap dan selesa   Tue Nov 26, 2013 1:54 am

Saya baru tukar michelin tahun lepas. Sampai sekarang masih nampak baru je... Memang bagui... Last time I pakai SIME, aduh, sangat bising lagi botak cepat...
Back to top Go down
View user profile
magicbean0000
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2013-10-11

PostSubject: Re: Tayar yg Senyap dan selesa   Tue Nov 26, 2013 7:16 pm

Macam saya cuma pakai re-threaded tayar saje..saya mmg x nak bazir wang untuk beli yg mahal2..murah pun boleh pakai juga
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Tayar yg Senyap dan selesa   Thu Nov 28, 2013 11:18 am

I rasa mana-mana tayar pun boleh, asalnya selamat, tahan lama dan paling penting harga berpatutan. lol! 
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2013-11-29

PostSubject: Re: Tayar yg Senyap dan selesa   Fri Nov 29, 2013 11:30 am

i pun rasa murah punya boleh guna sudah cukup la
tpi i jarang pgi tmpt jauh so i boleh guna murah punya la
murah dn boleh tahan min.setahun ah
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Tayar yg Senyap dan selesa   Fri Nov 29, 2013 12:56 pm

cubalah Michelin XM2 kalao masih x tau nak pilih yg mana...sebab mmg selesa. Yg paling penting senyap saja ...dan sesuai untuk pandu untuk perjalanan jauh.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tayar yg Senyap dan selesa   Today at 1:20 am

Back to top Go down
 
Tayar yg Senyap dan selesa
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Automotive Garaj-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.