perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Beli Samsung Galaxy Note 3 sebagai hadiah Hari Jadi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nuseetan
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2013-07-21

PostSubject: Beli Samsung Galaxy Note 3 sebagai hadiah Hari Jadi    Tue Nov 19, 2013 3:30 am

Isteri saya dah guna Samsung Galaxy S3 dia lama dah. Rasa nak tukar phone baru untuk dia. Bulan lepas , dia bawa hadiah yang istimewa dalam hidup saya. Saya dah jadi ayah bagi seorang anak. Hhahaha! Inilah hadiah saya nak bagi isteri saya kerana dia susah payah bawa anak ke dunia ini.
Back to top Go down
View user profile
guitarsweet
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2013-11-18

PostSubject: Re: Beli Samsung Galaxy Note 3 sebagai hadiah Hari Jadi    Wed Nov 20, 2013 4:19 am

S3 dan Note 3 ni jauh beza. Kategori pun berlain2. Siri S lebih high end dan siri Note tu lebih drpd tablet. Betul ke awak nak tukar dr siri S ke Note siri?
Back to top Go down
View user profile
maihuajai
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2013-07-23

PostSubject: Re: Beli Samsung Galaxy Note 3 sebagai hadiah Hari Jadi    Thu Nov 21, 2013 3:41 pm

Celcom ada pelan yang bagus untuk Samsung galaxy note 3, saya baru daftar 2 hari lepas, harga phone bermula dari RM1538. Tengok ini.



Back to top Go down
View user profile
keleventas
Member
Member


Posts : 8
Join date : 2013-11-22

PostSubject: Re: Beli Samsung Galaxy Note 3 sebagai hadiah Hari Jadi    Fri Nov 22, 2013 3:41 pm

Kawan2 I pun complaint pasal bateri bagi S4 ni tak tahan lama. Mereka guna sekajap je bateri habis separuh. Bateri bagi S4 ni tak boleh support processor yang cepat kut.
Back to top Go down
View user profile
sevensky
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2013-11-23

PostSubject: Re: Beli Samsung Galaxy Note 3 sebagai hadiah Hari Jadi    Sat Nov 23, 2013 5:31 am

Screen size dia memang terlalu besar bagi saya. Tangan pun tak cukup untuk ambil semasa memandu. 5.7 inch screen besar tu.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Beli Samsung Galaxy Note 3 sebagai hadiah Hari Jadi    Today at 1:18 am

Back to top Go down
 
Beli Samsung Galaxy Note 3 sebagai hadiah Hari Jadi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» samsung galaxy y 5360.. hang done sa ODIN
» [HELP] Unlock Samsung Galaxy J1
» NOKIA 5230 No Display,DONE via jumper..
» Blue Note Records and the Speed of Life : towards a Post-Bop that becomes really the Sound of Consciousness itself
» Galaxy Pat.No.112 Kelston Ceramics

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.