perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Model Blackberry yg baru

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
melindaapang
Member
Member


Posts : 16
Join date : 2013-10-24

PostSubject: Model Blackberry yg baru   Thu Oct 24, 2013 7:31 pm

i rasa korang mesti tau lah kan? yg model baru blackberry.. baru lancar jer.. Z30
okei x fon nie? sape yg beli? i rasa x byk org pkai blackberry eh skrg sbb x tgk org share pon yg fon ni. die punye touch screen okei x skrg? klo bandingkan dgn versi yg lama, ade jd lebih baik x? dan harge dia camne ye,baloi x?
Back to top Go down
View user profile
nuseetan
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2013-07-21

PostSubject: Re: Model Blackberry yg baru   Fri Oct 25, 2013 1:15 pm

Touch Screen tu teknologi lama tu. Tak ada apa2 yang menarik bagi z30 ni. Saya dah kesal dengan beli Z10 dulu. Sebab saya tak suka dengan android. Sebab dulu saya guna Iphone. Saya rasa APPLE grand sikit la. hahhahah!
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2013-10-25

PostSubject: Re: Model Blackberry yg baru   Sat Oct 26, 2013 7:33 am

Zaman sekrg bukan iphone tentu Samsung..terlalu byk jenis smartphone di pasaran..BB Z30 I tak berapa tau la.i rasa BB phone dah ubah byk dari keypad ke touch screen..sekarang BB phone ade Android, IOS boleh install dengan BB Mesenger siap2.. hebat tu!!
Back to top Go down
View user profile
popolan
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: Model Blackberry yg baru   Sun Oct 27, 2013 7:42 am

tp jika u pernah pakai fon BB, mmg x rasa nk tukar fon yg laen dh, sbb dh biasa dgn function die lah. mcm i, i dh lama pakai BB, klo skrg bg i fon samsung, mmg i x reti pakai.. hihi
bg kawan2 yg minat fon BB, blh lah pigi tengok kat Celcom sbb diorg tgh jual dgn kontrek, harga RM1238, ade headset Urbanears lg yg percuma! kan baloi.. tengok pelan die..
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Model Blackberry yg baru   Today at 1:22 am

Back to top Go down
 
Model Blackberry yg baru
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» New Model Shop in JB
» 3-D TARDIS Model Kit book review wanted
» Bristol Model Engineering Show
» -Model engineers exhibition
» 1909 Stanley Model R - 20 HP - Coffin Nose

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.