perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 kalau takut dilambung ombak

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
carloompunkboyz
junior
junior


Posts : 5
Join date : 2009-04-13

PostSubject: kalau takut dilambung ombak   Fri Apr 17, 2009 4:58 pm

kalau takut dilambung ombak..
jangan bermain di tepi laut..


wakakakakakakakaka....

tora datang lagiiii
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: kalau takut dilambung ombak   Fri Apr 17, 2009 5:26 pm

carl ni ade bace rules ke tak ni
adoyai
jgn wat spam kat sini..sudut ni tuk kenalkan diri
cukup sekali dah adoyai

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: kalau takut dilambung ombak   Fri Apr 17, 2009 7:05 pm



warning... ( ewahhh..)
Back to top Go down
View user profile
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: kalau takut dilambung ombak   Fri Apr 17, 2009 7:07 pm

:huhu:
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: kalau takut dilambung ombak   Mon Apr 20, 2009 12:59 pm

tora dtg lagi

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kalau takut dilambung ombak   Today at 3:07 pm

Back to top Go down
 
kalau takut dilambung ombak
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.