perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Nk beli Samsung Note 3

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Nk beli Samsung Note 3    Sat Sep 21, 2013 11:43 am

Korang dah beli Samsung Galaxy Note 3 ke belum ? Kelmarin ni baru nampak ho baru ni je.. nampak best i suka screen dia.. tak mahal sgt.. RM2399, i masih tak cukup
[Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
popolan
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: Nk beli Samsung Note 3    Sun Sep 22, 2013 6:53 pm

masih x pasti lagi nak pilih Iphone 5S atau Samsung Galaxy Note 3...tapi yg pasti ni mesti akan beli dekat Telco..sebab mesti jimat x korang daripada 30-40 peratus..banyak kawan saya sudah nak beli
Back to top Go down
View user profile
catwang
Member
Member


Posts : 17
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: Nk beli Samsung Note 3    Mon Sep 23, 2013 4:40 pm

[Only admins are allowed to see this image]
hanya RM1538 je kalo beli ngam Celcom, ada peluang utk dpt samsung galaxy gear kalo bayar rm1k untuk deposit.
skrng samsung dah bagi batteri 3200 mAh , i mmg nk batteri hp yg tahan lama.. resolution samsung mmg best.
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Nk beli Samsung Note 3    Tue Sep 24, 2013 1:47 pm

haiya bro, tunggu kejap lagi nanti iphone 5S dah nk keluar ni.. bagi i, iphone 5S lagi best.. dgn thumb scanner tu mmg menakjubkan.. i masih belum tengok camne cepat A7 chip lagi..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Nk beli Samsung Note 3    Today at 3:08 pm

Back to top Go down
 
Nk beli Samsung Note 3
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Blue Note Records and the Speed of Life : towards a Post-Bop that becomes really the Sound of Consciousness itself
» STICKY NOTE
» Death note 2
» Death Note role-play
» Z3X latest update: Samsung Tool v.10.4 / Samsung tool 2G tools V3.5.0023

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.