perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 sape pengguna celcom?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mikkesho
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2012-03-19

PostSubject: sape pengguna celcom?   Thu Sep 12, 2013 4:20 pm

kn celcom ade pelan yg baru utk iphone 5? i dh pikir nk beli iphone 5 lama dh tp x dpt cari pelan yg sesuai bg i lg.. kelmarin i tngok pelan celcom yg RM88 sebulan tu. i suka pelan ni lah! sbb dia ade bg 5GB data kan. cun lah! sbb i ni x blh pisah dgn facebook erk.. lol. jd 5GB ni i blh pakai FB bila2 jer.. hihi.. korang rasa baloi x pelan ni dgn harga RM88 sebulan?
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
popolan
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: sape pengguna celcom?   Fri Sep 13, 2013 1:59 pm

Iphone5? Tapi I nak iPhone 5s lah! Bukan sudah nak keluar? Dah ada berita dia, mungkin dlm beberapa bulan ni I rasa
Back to top Go down
View user profile
pikochew
Member
Member


Posts : 6
Join date : 2012-01-03

PostSubject: Re: sape pengguna celcom?   Sat Sep 14, 2013 12:43 pm

5GB?? ni lah plan yang bagi Data paling bnayak dalam pasaran...
Ada tambahan panggilan dan SMS percuma sebagai bonus...
Nak sign sekarang jugak lah, macam ni boleh tengok you-tube tanpa takut tak cukup data..
Back to top Go down
View user profile
catwang
Member
Member


Posts : 17
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: sape pengguna celcom?   Sun Sep 15, 2013 10:09 am

kan ni pelan ada byk syarat2??? cth harga dia adalah DARI RM1488, kan harga ni sama dgn harga bila dia lancar ajer?? mana ada lebih murah, baik terus byr smua lah, x yah sign kontrek apa pe..
wak kena baca smua syarat dia dulu sebelum sign tau. jgn nnt sesal jer mcm i.
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: sape pengguna celcom?   Mon Oct 14, 2013 6:37 pm

pakai je umobile..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sape pengguna celcom?   Today at 2:53 pm

Back to top Go down
 
sape pengguna celcom?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.