perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 lelong lelong beli dengan harga kurang drpd RM10.. untuk banyak barang

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
maymay6786
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2012-01-01

PostSubject: lelong lelong beli dengan harga kurang drpd RM10.. untuk banyak barang   Fri Aug 02, 2013 11:47 am

I baru dapat baucer Baskin Robin bernilai RM100 dengan harga lelongan RM5 pun tak sampai.. sekarang tengah bid Apple mouse... yg jenama pun.. di http://www.chikapowwow.com/
main mian auction ni senang shj
gembira gila.. kalau u ada masa pergi tengok dan join la...
Back to top Go down
View user profile
harryho46
Member
Member


Posts : 4
Join date : 2012-01-05

PostSubject: Re: lelong lelong beli dengan harga kurang drpd RM10.. untuk banyak barang   Mon Aug 05, 2013 5:09 am

boleh try.. I pernah main di ubid... pernah menang satu baucer juga...
tapi perlu join semasa website tu masih baru lagi.. kalau ramai telah join bid tu.. susah nak... menang!!
selain ubid, ada pennyauction dan lain lain lagi
Back to top Go down
View user profile
montyashley
Member
Member


Posts : 8
Join date : 2011-11-16

PostSubject: Re: lelong lelong beli dengan harga kurang drpd RM10.. untuk banyak barang   Tue Aug 06, 2013 10:10 am

@harryho46 wrote:
boleh try.. I pernah main di ubid... pernah menang satu baucer juga...
tapi perlu join semasa website tu masih baru lagi.. kalau ramai telah join bid tu.. susah nak... menang!!
selain ubid, ada pennyauction dan lain lain lagi

Guna otak.. pun tak semuani.. macam kes tipu la!! masih nak percaya ke? betul hanya budak yg ada banyak masa banyak wang utk bazir main shj/... lepas kena tipu jangan menanggis
Back to top Go down
View user profile
tungkelly
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2012-01-05

PostSubject: Re: lelong lelong beli dengan harga kurang drpd RM10.. untuk banyak barang   Thu Aug 08, 2013 10:16 am

@montyashley wrote:
@harryho46 wrote:
boleh try.. I pernah main di ubid... pernah menang satu baucer juga...
tapi perlu join semasa website tu masih baru lagi.. kalau ramai telah join bid tu.. susah nak... menang!!
selain ubid, ada pennyauction dan lain lain lagi

Guna otak.. pun tak semuani.. macam kes tipu la!! masih nak percaya ke? betul hanya budak yg ada banyak masa banyak wang utk bazir main shj/... lepas kena tipu jangan menanggis

dulu i pernah menang bid 1 x dvd dgn rm0.65 saja, happy gile!
lepas in i nah beli byk credit utk bid gadget.
tunggu lepas raya, duit raya manyak manyak! hehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: lelong lelong beli dengan harga kurang drpd RM10.. untuk banyak barang   Today at 2:52 pm

Back to top Go down
 
lelong lelong beli dengan harga kurang drpd RM10.. untuk banyak barang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» help batteryman deck
» Sources of "grill" material
» MG Hi-Nu Gundam ver PAO
» Anzo-sama GFX Shop!
» Streblus asper

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.