perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 tolong bg cadangan~

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zhengmuu
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2013-07-15

PostSubject: tolong bg cadangan~   Mon Jul 15, 2013 7:52 pm

hye smua...korang ade pakai pelan data x? blh bg tau yg mane satu best?sbb i tgh cari tp x tau nk pilih yg mane satu,confuse dh.
sebenarnye i akan beli smartfon baru,jd ingin cari pelan yg bagui utk fon tu
korang ade apa pe cadangan x?nk yg paling murah lah! haha tp coverage tu kena baik gak! internet pun kena lah cpt...ade yg buat promosi ker skrg???
sy x nk tukar ke nom baru jgk yer
Back to top Go down
View user profile
Lagamo
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2013-07-16

PostSubject: Re: tolong bg cadangan~   Tue Jul 16, 2013 6:56 am

Haii..kat sini ingin suggest u Maxis,Digi.. Atau u blh suggest ibubapa utk tolong u apply utk supplementary line jugak.. Tapi kalao u concern dgn budget,gunakan saje Digi prepaid data plan lahh.. I rasa yg tu best punye prepaid package bagi skrg.. =)
Back to top Go down
View user profile
grozzyly
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2013-07-17

PostSubject: Re: tolong bg cadangan~   Wed Jul 17, 2013 5:49 pm

mane ade benda yg begitu bagui lah....murah dan baik???kalau i, i pilih yg terkenal tu mcm maxis,digi atau celcom jer...yg u mobile tu,masih baru kat msia,coverage pun x brp tentu lagi.....kalau coverage x baik,murah pun x guna lah.....x payah sign up data plan lah sbb kan byk tempat ade wifi percuma skrg?jgn bazir wang.....
Back to top Go down
View user profile
zhengmuu
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2013-07-15

PostSubject: Re: tolong bg cadangan~   Thu Jul 18, 2013 3:35 pm

tlg jgn pakai maxis lah! korang akan sesal nanti sbb terlalu mahal!!!
Back to top Go down
View user profile
Simrelo
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2013-07-16

PostSubject: Re: tolong bg cadangan~   Thu Jul 18, 2013 8:54 pm

I suggest U mobile!
FREE calls, FREE SMS, FREE prepaid SIM pack,Unlimited internet Usage dgn UMI 38! Baloikan? Sebenarnya ade byk manfaat lagi lah!
Dan U Mobile perkenalkan Unlimited Mobile Internet Plan 38 yg lbh murah skrg, terutama utk pengguna yg low usage..
Setelah guna U mobile I sgt surprised, krn I baru tau kita blh hubungi rakan2 melalui Kakao Talk atau Wechat secara PERCUMA..haha skrg I selalu call dan sms dgn kawan saya setiap pagi mlm!lol! lol! 
I juga tukar ke U mobile tanpa tukar nombor saye..
U blh visit web ni utk info lanjut lahh
u.com.my/welikeu
Cepatlah dptkannya sementara ade promosi!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: tolong bg cadangan~   Today at 5:27 pm

Back to top Go down
 
tolong bg cadangan~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.