perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cari rumah sewa!!~

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
st4r
Moderator
Moderator


Posts : 70
Join date : 2012-07-05
Location : perak

PostSubject: cari rumah sewa!!~   Fri Mar 01, 2013 1:30 pm

sape2 duk area nilai or bandar baru salak tinggi, atau kawasan2 dekat dgn tu... klo ade rumah sewa tolong kasi tau yer... tgh mencari ni.. sangat2 memerlukan...

_________________________________________________
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
|st4r| ~~If u can FIGHTING for LIve!!~~..~~Its O.K to DIE!!~~...
Like my post..pls press thanks button.. [Only admins are allowed to see this image]
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/QusyairiAmiruddin
_lib_
Police
Police


Posts : 51
Join date : 2009-06-18
Location : in middle of cruel world

PostSubject: Re: cari rumah sewa!!~   Tue Mar 12, 2013 12:24 pm

oitt duduk sane ke
Back to top Go down
View user profile
st4r
Moderator
Moderator


Posts : 70
Join date : 2012-07-05
Location : perak

PostSubject: Re: cari rumah sewa!!~   Mon Mar 18, 2013 11:11 am

ye lib... knpe ko ade ke umah sewa kat sini.... dah bebulan aku merempat kat bustop ni ha

_________________________________________________
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
|st4r| ~~If u can FIGHTING for LIve!!~~..~~Its O.K to DIE!!~~...
Like my post..pls press thanks button.. [Only admins are allowed to see this image]
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/QusyairiAmiruddin
Sponsored content




PostSubject: Re: cari rumah sewa!!~   Today at 2:54 pm

Back to top Go down
 
cari rumah sewa!!~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Azaux's Area of Answers!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Properties-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.