perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Panggilan, SMS atau Surfing. yg mana korang lebih suka?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Panggilan, SMS atau Surfing. yg mana korang lebih suka?    Mon Nov 05, 2012 3:52 pm

Antara panggilan, SMS dan surfing, yg mana korang lebih suka? Adakah bil sebulan korang mahal ?
Back to top Go down
View user profile
songsim
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Panggilan, SMS atau Surfing. yg mana korang lebih suka?    Tue Nov 06, 2012 6:13 am

Aq suka Surfing dan call.. SMS tak berapa lah, keypad dah rosak ni..

Bil aku, RM 150 lah. mahal kan? Ada cadangan baik??
Back to top Go down
View user profile
Janeong89
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Panggilan, SMS atau Surfing. yg mana korang lebih suka?    Tue Nov 06, 2012 12:45 pm

Aku ni pulak suke call dan sms... haha...
Bil ku ni mahal juge! Kawanku ni recommend aku ambil tu Xpax Whatchuwant. Katenya not bad la...
Ade 6 pakej yang berlain-lainan yang dpt fulfill permintaan korang.
Ade talk dan sms pack, ade sms dan surf pack, adenya sms, talk dan surf juge!
Katenya ku ni sesuai talk dan sms pack... Haha...
Bukan saje tu, adenya peluang untuk memenangi hadiah besar seperti Samsung Galaxy S3, Samsung 40"Smart Full HD LED TV dan lain-lain lagi.
Dengarnye baguskan? Haha...
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Panggilan, SMS atau Surfing. yg mana korang lebih suka?    Wed Nov 07, 2012 3:09 pm

wah nampaknye hadiah menarik juga noh.. i ingin memenangi semua hadiah tu lah.. kira kira RM10k kan ?
kalo blh menang semua dengan hanya dial *128#, maka mmg nasib baik la sy! jom dial lah skrng??
Back to top Go down
View user profile
maymay6786
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2012-01-01

PostSubject: Re: Panggilan, SMS atau Surfing. yg mana korang lebih suka?    Mon May 25, 2015 6:50 pm

haha yesss ak setuju
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Panggilan, SMS atau Surfing. yg mana korang lebih suka?    Today at 2:53 am

Back to top Go down
 
Panggilan, SMS atau Surfing. yg mana korang lebih suka?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Malibu Surfing Lessons 26 August
» Gerard Butler shares good news (new GF), recounts near-tragic surfing accident
» Gerard Butler: Surfing Lessons in Malibu!
» Gerard Butler's surfing mentor? That's Grant Washburn
» 7-week Hiatus

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.