perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Mon Sep 17, 2012 1:24 pm

sy akan berkahwin tak lama lagi.. ingin tanya sesuatu.. Adakah saya bertindak berketelaluan jika minta hadiah perkahwinan daripada kawan saya.. sebab skrng ni sy rasa hadiah lebih baik..jika korang kata boleh, sy ingin senaraikan hadiah yg saya mahu.. betui tak tindakan saya ni?
Back to top Go down
View user profile
thomasim87
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 18, 2012 6:28 am

kalao hadiah yg u nak ni x mahal sangat ....x ada masalah punye.. tapi macam mana nak pasti semua orang tak kasih hadiah yg sama?
Back to top Go down
View user profile
sianginfinity
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2012-09-15

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 18, 2012 11:25 am

Tahniah atas khabar baik dik ni! Pada pandangan aku, lebih baiklah dik minta angapao berbanding dengan hadiah. Sebab dik boleh guna wang tersebut untuk beli benda-benda yang adik nak. Sekiranya adik minta hadiah terus daripada kawan, mungkin mereka akan tak selesa dengan permintaan dik dan menyinggung rasa mereka secara tidak langsung. Jadi nasihat aku ialah wang lebih bagus daripada hadiah lol!
Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Wed Sep 19, 2012 5:21 pm

macam mane kalo saya nak 40" Smart Full HD LED TV with surround system untuk rumah baru sy lah.. ape pandangan awak pulak ?
Back to top Go down
View user profile
boombee87
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-09-19

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Thu Sep 20, 2012 6:01 am

apa?? semua hadiah ni sudah rm5k...sgt mahal ni! macam mana nak bagi?lebih baik rompak bank? nasib baik u bukan kawan i..so x perlu suruh i pergi!

susanchong wrote:
macam mane kalo saya nak 40" Smart Full HD LED TV with surround system untuk rumah baru sy lah.. ape pandangan awak pulak ?
Back to top Go down
View user profile
cjaeyun
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2012-09-16

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Thu Sep 20, 2012 7:47 am

XD tamaknya dik ni… Tapi aku ada satu cara yang senang iaitu hanya perlu dial *128# dan kita memang dapat menang barang-barang tersebut setiap hari. Bukan tu saja, kita juga berpeluang mendapat benda-benda lain selain drpd tu! Aku sudah panggil semua kawan dial dah, dik jangan lupa sertaiku k?
Hadiah seperti:
Samsung 40" Smart Full HD LED TV
Samsung Galaxy S III
Pioneer Blu – Ray front surround system
Samsung Galaxy Tab 2.0 7"
Nikon Coolpix waterproof AW100
sangat menarikkan? jika tak faham, ikut bawah saja~

Back to top Go down
View user profile
susanchong
Member
Member


Posts : 29
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Fri Sep 21, 2012 11:57 am

cjaeyun wrote:
XD tamaknya dik ni… Tapi aku ada satu cara yang senang iaitu hanya perlu dial *128# dan kita memang dapat menang barang-barang tersebut setiap hari. Bukan tu saja, kita juga berpeluang mendapat benda-benda lain selain drpd tu! Aku sudah panggil semua kawan dial dah, dik jangan lupa sertaiku k?
Hadiah seperti:
Samsung 40" Smart Full HD LED TV
Samsung Galaxy S III
Pioneer Blu – Ray front surround system
Samsung Galaxy Tab 2.0 7"
Nikon Coolpix waterproof AW100
sangat menarikkan? jika tak faham, ikut bawah saja~


Menang hadiah tiap tiap hari ? Betui ke ni? mestilah i mau semua kalo perkara ni benar! cam tu, perkahwinan saya akan lagi sempurna. tapi ape tu dial *128# ? Pertandingan ke??
Back to top Go down
View user profile
cjaeyun
Member
Member


Posts : 13
Join date : 2012-09-16

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 25, 2012 3:25 am

Itu ialah dari Xpax, pernah dengar tak? Aku tahu mereka betul-betul menghadiahkan barang-barang sejumlah RM10k setiap hari bagi peserta yang paling bertuah. Tunggu apa sekarang? Cepatlah pergi pilih satu pakej dari Xpax. Kononnya ada surf, talk, text dan fun pack dan kamu boleh pilih mana-mana satunya sesuai. Tapi jika pilih semua pun boleh sebab lebih peluang untuk menang juga
Back to top Go down
View user profile
kooixin87
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2012-09-25

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 25, 2012 5:33 am

i pasti ni MLM punye... u kena join ni dulu lepas tu baru boleh dpt hadiah hadiah tersebut...i pernah join dulu..i x kan pergi lagi ..
Back to top Go down
View user profile
pluggertorn
Member
Member


Posts : 23
Join date : 2012-09-17

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Wed Sep 26, 2012 10:15 am

bro, lain kali jika bagi info, kena bagi info yg sempurna la, cara utk menang dan di mana utk memenangi hadiah kan.. nanti mereka terlepas peluang pulak ni.. http://xpax.com.my/whatchuwant_about.php moga moga korang blh menang lah..haha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Today at 1:21 am

Back to top Go down
 
Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UCAPAN UNTUK USER::. .::FOR USERS WISH::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.