perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Salam Ramadhan Semua!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Salam Ramadhan Semua!!!   Mon Aug 13, 2012 2:19 pm

hello.. hari raya akan datang tidak lama kemudian.. tinggal kurang drp satu minggu.. cepatnyer!! jadi, ape persediaan korang dh buat utk raya setakat ni?
Back to top Go down
View user profile
bishopten
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-02-15

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Tue Aug 14, 2012 1:40 pm

alamak aku dah terlupa hantar kad ucapan hari raya kpd saudara mara. baju raya xbeli lagi juge... aduh!
Back to top Go down
View user profile
louiskee
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2012-08-14

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Tue Aug 14, 2012 2:36 pm

Ramadan dan Syawal cuma ada kenangan manis aja lah hahaha. makan main bersama keluarga dn kawan. paling syok tu kuih dan duit raya lah hehehe. adapa lagu raya boleh share ka sini semua??
Back to top Go down
View user profile
_lib_
Police
Police


Posts : 51
Join date : 2009-06-18
Location : in middle of cruel world

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Wed Aug 15, 2012 3:23 am

share jer la
Back to top Go down
View user profile
catwang
Member
Member


Posts : 17
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Wed Aug 15, 2012 10:12 am

bishopten wrote:
alamak aku dah terlupa hantar kad ucapan hari raya kpd saudara mara. baju raya xbeli lagi juge... aduh!
ello bro..sampai skrg masih antar kad melalui pos???aduh.. mesti lambat ni!! sy pkai FUNTALK utk antar salam kpd smua kawan..dn jugak FRENCUBE utk share baju kurung sy yg terbaru.. hehe.. ni best lah!!
Back to top Go down
View user profile
chuge
Member
Member


Posts : 12
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16, 2012 8:07 am

hari tu I duduk dlm bas tiba tiba dpt dgr lagu Tazkirah dn Doa Rahmadhan.. dn I tnya org tu mcm mana dpt lagu ni, dia ckp tu ring tones dr Call Me Tones. Lagu tiap hri pon tak sama loh , kool kan?? hahaha
Back to top Go down
View user profile
bishopten
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-02-15

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16, 2012 4:40 pm

eh eh..apakah jumlah tertinggi duit raya yang u pernah terima?macam mana kalo bagi u rm1500 tiap2 hari? atau u berminat utk melakukan ibadah Umrah utk 2orang.. lihat sini..
http://www.thecube.my/
Back to top Go down
View user profile
montyashley
Member
Member


Posts : 8
Join date : 2011-11-16

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16, 2012 5:52 pm

_lib_ wrote:
share jer la

u nak share aper...kuih raya ker atau $$$ raye kekeke...
dah abis planning utk balik kampong ker? sebelum tu pastikan rumah dah kunci, kereta ok yer & check trafik ya...
nombor ni mesti kena ingat...mana lah tau sekali dah abis petrol atau $$$ blh dial number ni *888*123# utk station petrol atau ATM terdekat lol...
ingat lambat sikit x aper asalkan selamat...
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16, 2012 8:35 pm

hai smua!! sy ade satu lagu dr DJ Dave nak share dgn korang!!! lagu nie bertajuk "Menjelang Hari Raya".. harap korang suka noh! dan Selamat Hari Raya!! Maaf Zahir & Batin! bit.ly/P0Q2qD
Back to top Go down
View user profile
_lib_
Police
Police


Posts : 51
Join date : 2009-06-18
Location : in middle of cruel world

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Fri Aug 17, 2012 4:51 am

tq montyashley for remind buat smua kawan selamat menyambut hari raya..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Today at 10:54 pm

Back to top Go down
 
Salam Ramadhan Semua!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Bazar
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UCAPAN UNTUK USER::. .::FOR USERS WISH::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.