perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 perhatian!!! untuk mereka yg nak share post di forums ni kat FB

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: perhatian!!! untuk mereka yg nak share post di forums ni kat FB   Tue Jul 10, 2012 4:19 am

salam,cara nak share post yg anda minat dalam FB,mula2 logout dulu FB anda (contoh pakai mozzila) masok website forums perak1 ni kemudian login forums,ada nampak facebook login ,clik situ,akan keluar satu popup masok username FB n pass,kemudian lagi login forums perak ini pulak... PERHATIAN LAGI PENTING!!! kalau anda nak bukak fb dgn forums ini jgn buka sekali,Oleh itu guna browse lain seperti Chrome untuk melayari FB anda,kalau bukak forums dgn Fb dalam satu Browse nak share FB x leh...
Tak paham apa aku tulis tgl msj ye....like Fb forums perak1 di sebelah kiri anda

kadang2 boleh pulak on FB degan forums ni dalam satu Browse...hahaha.... cuba la nak share post ada sebelah kanan post anda...oks

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
st4r
Moderator
Moderator


Posts : 70
Join date : 2012-07-05
Location : perak

PostSubject: Re: perhatian!!! untuk mereka yg nak share post di forums ni kat FB   Tue Jul 10, 2012 10:57 am

paham2..

_________________________________________________
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
|st4r| ~~If u can FIGHTING for LIve!!~~..~~Its O.K to DIE!!~~...
Like my post..pls press thanks button..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/QusyairiAmiruddin
pelam
Member
Member


Posts : 19
Join date : 2012-07-09
Age : 29

PostSubject: Re: perhatian!!! untuk mereka yg nak share post di forums ni kat FB   Tue Jul 10, 2012 11:43 am

star mmg cepat paham

_________________________________________________
AUWWW AUWW
Back to top Go down
View user profile
st4r
Moderator
Moderator


Posts : 70
Join date : 2012-07-05
Location : perak

PostSubject: Re: perhatian!!! untuk mereka yg nak share post di forums ni kat FB   Tue Jul 10, 2012 3:37 pm

tak paham ngn admin jer

_________________________________________________
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
|st4r| ~~If u can FIGHTING for LIve!!~~..~~Its O.K to DIE!!~~...
Like my post..pls press thanks button..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/QusyairiAmiruddin
Sponsored content




PostSubject: Re: perhatian!!! untuk mereka yg nak share post di forums ni kat FB   Today at 10:46 pm

Back to top Go down
 
perhatian!!! untuk mereka yg nak share post di forums ni kat FB
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Post Padding in the Forum
» SHARE POST:2016 GBWC TEAM WORKS-MOMENT STUDIO
» NY Post - Gerry co-hosting party for "The King's Speech" tonight
» Gerry at Madonna's post-Oscar Party
» thor post credits scene leaked!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::PENGUMUMAN::. :: .::PERAK1 FORUMS RULES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.