perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Ipad Baru = Ipad Resolutionery??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
montyashley
Member
Member


Posts : 8
Join date : 2011-11-16

PostSubject: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Mon Jul 09, 2012 5:41 am

Wah manyak org skrng main ipad, buat saya mau dapat satu iPad jugak...

I tengok ada banyak ipad baru skrng, tapi i tak tahu nak pilih la... 2 ipad ni sama ke tak?
Back to top Go down
View user profile
tomatokids
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2012-07-09

PostSubject: Re: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Tue Jul 10, 2012 4:48 am

i baru saje beli new ipad...u tau x..i dpt dgn harga yg bagus sekali..cuma RM1329..dua ipad tu memang sama..sebab masa tu apple belum kasih nama,...u boleh tengok ni
celcom.com.my/smartphones/ipad.php
Back to top Go down
View user profile
montyashley
Member
Member


Posts : 8
Join date : 2011-11-16

PostSubject: Re: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Wed Jul 11, 2012 5:04 am

Bro u cakap benar atau tidak? saya cakap tentang ipad baru yg ada display retina tu... betul ke tak??

tapi harga pasaran lebih dri RM 2 ribu....

Kalau ipad tu murah sgt sy pun nak dapat satu untuk awek saya...

saya suka sangat suka display retina tu kerana ia nampak lebih best dari ipad lama tu..
Back to top Go down
View user profile
cabbagemint
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2012-07-11

PostSubject: Re: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Wed Jul 11, 2012 8:15 pm

i rasa ni memang benar...sebab i pun dpt info tadi.,..i pun mau beli new ipad tu.. nasib i apply tu Aeon financing dulu..sekarang ada extra benefit tau..u boleh tengok sini..hey u pernah ada tu screencover utk protect screen x? i perna guna tapi x best lah..
celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html


montyashley wrote:
Bro u cakap benar atau tidak? saya cakap tentang ipad baru yg ada display retina tu... betul ke tak??

tapi harga pasaran lebih dri RM 2 ribu....

Kalau ipad tu murah sgt sy pun nak dapat satu untuk awek saya...

saya suka sangat suka display retina tu kerana ia nampak lebih best dari ipad lama tu..
Back to top Go down
View user profile
clow78
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2012-07-13

PostSubject: Re: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Fri Jul 13, 2012 6:18 am

cabbagemint wrote:
i rasa ni memang benar...sebab i pun dpt info tadi.,..i pun mau beli new ipad tu.. nasib i apply tu Aeon financing dulu..sekarang ada extra benefit tau..u boleh tengok sini..hey u pernah ada tu screencover utk protect screen x? i perna guna tapi x best lah..
celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html


montyashley wrote:
Bro u cakap benar atau tidak? saya cakap tentang ipad baru yg ada display retina tu... betul ke tak??

tapi harga pasaran lebih dri RM 2 ribu....

Kalau ipad tu murah sgt sy pun nak dapat satu untuk awek saya...

saya suka sangat suka display retina tu kerana ia nampak lebih best dari ipad lama tu..

waoooo.... boleh pilih untuk bayar dgn plan installmen.. 12 bulan atau 24 bulan!! dan bayaran entry hanya RM0! Best untuk org seperti saya yang selalu guna sehingga had kad kredit sy sampai maxima kekeke...

tapi masalah baru skrg ialah nak dapat 32gb atau 64gb untuk ipad!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Today at 2:57 pm

Back to top Go down
 
Ipad Baru = Ipad Resolutionery??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» TS Eliot's The Waste Land for iPad lovers
» RMXP to ipod/ipad app
» David Hockney
» Korean variety shows
» Your Desktop/Mobile/iPad/Console Background :3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.