perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Comment on Iphone 4S

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mikkesho
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Comment on Iphone 4S   Mon Mar 19, 2012 10:48 am

hihi! nak minta tanya sat.. erm, sy dah tau iphone ni beberapa bulan la.. tapi skrg nak tau, adakah ia berbaloi?? korang ada pakai iphone x?? sebab skarg x yah tunggu stock kan?? dan harganya berapa skrg? ada apa2 installment plan kah?? miskin la duh...
Back to top Go down
View user profile
bishopten
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-02-15

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Tue Mar 20, 2012 11:27 am

masih sesuai untuk beli sekarang lah. boleh beli yg putih itu!
harganya lebih kurang rm2100. banyak telco juga ada installment plan. kawan aku bayar rm65 saje sebulan. tapi kontrek tu 36bulan
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Wed Mar 21, 2012 10:51 am

bishopten wrote:
masih sesuai untuk beli sekarang lah. boleh beli yg putih itu!
harganya lebih kurang rm2100. banyak telco juga ada installment plan. kawan aku bayar rm65 saje sebulan. tapi kontrek tu 36bulan
ni betulkah??? ade installment plan yg selama 36 bulan?? begitu lama oh.. kad ape tu?? jgn bagitau kad AH LONG lehh.. hahaha!! bergurau jer.. so, kalo ni betul, sy nak pergi beli hari ni ler.. sebab x over bajet sy la.. kekeke
Back to top Go down
View user profile
vitkk007
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Wed Mar 21, 2012 7:36 pm

mungkin pinjam dari ah long kut. lol!
kad kredit biasanya bagi tempoh 24 bulan saje.
Back to top Go down
View user profile
popolan
Member
Member


Posts : 27
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Fri Mar 23, 2012 7:46 am

vitkk007 wrote:
mungkin pinjam dari ah long kut. lol!
kad kredit biasanya bagi tempoh 24 bulan saje.
eh wak cakap tentang celcom + AEON credit financing tu kah? kalo ni, memang betul lah.. sebab sy pon baru beli 64gb yg berwarna putih jer.. tetapi ada syarat2 juga lah.. tengok dulu sebelum wak sign up ok.. www (.) celcom (.) com (.) my (/) smartphones (/) iphone4saeon (.) php
Back to top Go down
View user profile
kimhoo120
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2012-03-24

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Sat Mar 24, 2012 12:08 pm

tapi, sepatutnya plan celcom ini datang dgn 6000 minit call dan juga 6gb data kan???
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Sun Mar 25, 2012 1:00 pm

ya.. benda yg sy paling suka tentang promo ni adalah wak bleh pilih tempoh bayaran balik ansuran.. dari 6 hingga 36 bulan.. x da pakej pembayaran pendahuluan... tapi wak check tengok yg mana satu paling sesuai wak la.. bit (.) ly (/) z9h2zs
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Today at 1:18 am

Back to top Go down
 
Comment on Iphone 4S
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Here's a complimentary comment:
» Favourite iPhone app?
» iphone game - gun bro Multiplayer
» There's an iphone app for counting bites!!
» Iphone app

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.