perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
drekyee
Member
Member


Posts : 11
Join date : 2012-01-01

PostSubject: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Mon Mar 19, 2012 6:38 am

salam semua... Nak tanya siapa yang telah beli ticket untuk F1 tahun NI???
Rasanya siapa yang akan menang di Sepang nanti?????
Dengar kata pulak minggu ni ada perjjumpaan dengan team F1... Siapa yang tahu tarikhnya???
Back to top Go down
View user profile
timthor
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Tue Mar 20, 2012 5:44 am

Wow! cepatnya dah kembali ke Malaysia? Tahun lepas punya race masih lagi fresh dlm otak LOL...macam manapun, harap2 tahun ni diorg kasi tambah aktiviti biar seronok skit. Ini CM diorg yg power, memang tertarik ngan statement "Race Ends, Work Never". Lebih-lebih lagi ada juga sesi meet and greet kat KLCC nanti 21 Mac...Yahoo!

youtube.com/watch?v=LBFBmiSYFfc
Back to top Go down
View user profile
montyashley
Member
Member


Posts : 8
Join date : 2011-11-16

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Tue Mar 20, 2012 6:08 pm

of course cepat la..ni kan engin f1
Back to top Go down
View user profile
pikochew
Member
Member


Posts : 6
Join date : 2012-01-03

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Wed Mar 21, 2012 4:52 am

Wow…. Confirm hari ni Micheal Schumacher dan Nico Rosberg ada dekat KLCC hari ni!!!!
Jangan lepaskan peluang ni lah semua!!!!
Back to top Go down
View user profile
piechop
Member
Member


Posts : 9
Join date : 2012-03-20

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Thu Mar 22, 2012 5:50 am

Ni FB page aku nak rekomen utk sesapa yg terlepas sesi temu ramah ngan Schumi dan Nico semalam...

facebook.com/PETRONASMOTORSPORTS lol!
Back to top Go down
View user profile
tungkelly
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2012-01-05

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Fri Mar 23, 2012 6:40 am

aiyoh, u semua tak tau ke… Banyak aktiviti akan diadakan masa musim F1 kat KLCC…
Mungkin u bertuah betul boleh dapat hadiah percuma kat sana…
Jadi hujung minggu ni kena berada kat KLCC dan untuk program program boleh rujuk sini

http://www.petmos.com.my/
Back to top Go down
View user profile
cherrygoon
Member
Member


Posts : 7
Join date : 2012-03-23

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Sat Mar 24, 2012 6:13 am

Memang betul la...Petronas sdg organised Malaysia Grand Prix Showcase kat Concourse, KLCC lol...dari 17 - 25 Mac hehe...nk tanya ada sesapa boleh carpool ngan i x? Ada tak sesapa sudah nampak keta F1 tergantung?

youtube.com/watch?v=Ck4Qd2dOGyo&feature=share
Back to top Go down
View user profile
titipoh
Member
Member


Posts : 4
Join date : 2012-03-06

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Sun Mar 25, 2012 9:13 am

Gembira sangat dapat jersey baru I, Jersey F1 dan nak turun ke track sekarang jugak…
Kamu nak dapatkan jugak boleh dapat di sini… I nak ingatkan semua, hari ni hari terakhir untuk dapatkannya!!!
http://www.petmos.com.my/en/speedofsound.aspx
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Today at 2:52 am

Back to top Go down
 
Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT SUKAN & PERMAINAN::. .::SPORT AND GAMES SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.