perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Cepatnya dan 2012!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
drekyee
Member
Member


Posts : 11
Join date : 2012-01-01

PostSubject: Cepatnya dan 2012!!!   Mon Jan 02, 2012 8:49 am

Cepatnya sekarang sudah tahun 2012….
Masa memang berlalu dengan cepat…
Ada apa perkara yang anda tak buat atau tak jadi untuk tahun 2011???
Back to top Go down
View user profile
maymay6786
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2012-01-01

PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Mon Jan 02, 2012 9:33 pm

ahh, cepatnya masa berlalu~ aku masih ada bnyk resolusi belum tercapai, gathering dgn kawan, melancong, tapi yg paling penting ialah dream car aku! Volkswagen Polo TSI, aku ingin dapatkan tahun ini!
Back to top Go down
View user profile
pikochew
Member
Member


Posts : 6
Join date : 2012-01-03

PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Wed Jan 04, 2012 5:09 am

Eh…I sememangnya tak rindu tahun 2011…
banyak kejadian yang tidak menyenangkan yang menyebabkan banyak yang kehilangan nyawa serta harta benda… sedih nak ingat semuala…
Oleh itu, I berhasrat untuk menderma wang yang sebanyak mungkin yang saya bokeh untuk membantu mereka… cute
walaupun sikit tapi harap cukup untuk meringankan beban mereka…
Dan ni telah majadikan resolusi 2012 saya mencari lebih banyak $$$ ….
Nak tanya pulak, ada kerja sambilan unutk I tak???
Back to top Go down
View user profile
harryho46
Member
Member


Posts : 4
Join date : 2012-01-05

PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Thu Jan 05, 2012 12:13 pm

pikochew wrote:
Eh…I sememangnya tak rindu tahun 2011…
banyak kejadian yang tidak menyenangkan yang menyebabkan banyak yang kehilangan nyawa serta harta benda… sedih nak ingat semuala…
Oleh itu, I berhasrat untuk menderma wang yang sebanyak mungkin yang saya bokeh untuk membantu mereka… cute
walaupun sikit tapi harap cukup untuk meringankan beban mereka…
Dan ni telah majadikan resolusi 2012 saya mencari lebih banyak $$$ ….
Nak tanya pulak, ada kerja sambilan unutk I tak???


baiknya anda berpikir macam tu~ Tuhan akan bantu anda untuk mencapai hasrat anda =)! kini anda boleh cuba taip CAR dan hantar kepada 22222..anda akan dapat hadiah tunai atau sebuah kereta! gud luck!
Back to top Go down
View user profile
tungkelly
Member
Member


Posts : 5
Join date : 2012-01-05

PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Fri Jan 06, 2012 5:26 am

harryho46 wrote:
pikochew wrote:
Eh…I sememangnya tak rindu tahun 2011…
banyak kejadian yang tidak menyenangkan yang menyebabkan banyak yang kehilangan nyawa serta harta benda… sedih nak ingat semuala…
Oleh itu, I berhasrat untuk menderma wang yang sebanyak mungkin yang saya bokeh untuk membantu mereka… cute
walaupun sikit tapi harap cukup untuk meringankan beban mereka…
Dan ni telah majadikan resolusi 2012 saya mencari lebih banyak $$$ ….
Nak tanya pulak, ada kerja sambilan unutk I tak???


baiknya anda berpikir macam tu~ Tuhan akan bantu anda untuk mencapai hasrat anda =)! kini anda boleh cuba taip CAR dan hantar kepada 22222..anda akan dapat hadiah tunai atau sebuah kereta! gud luck!

Oh, itu memang betul… I punya kawan pun baru menang RM3200 tunai pada 21/12/2011 dan terus belanja kita semua pergi makan-makan……
dia kata senang saja untuk menang yang terutamanya tunai harian….
Nak tahu dengan lebih
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
Member
Member


Posts : 22
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Fri Jun 01, 2012 11:22 am

Selamat Kaamatan & Gawai!!! Cepat download lagu percuma ni la.. Kembali dr Mia Palencia.. dan dedikasikan kpd org yg ko cinta!! bit.ly/webhitzkembali
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Today at 7:25 pm

Back to top Go down
 
Cepatnya dan 2012!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» THREE POLITICIANS TO RESIGN BY 2012 WHY ARE THEY SCARED ?
» 2012 (working title) - Work In Progress
» WHO DO YOU THINK WILL WIN PRESIDENTIAL RACE IN 2012
» HERMAN CAIN FOR PRESIDENT 2012
» New Ebook "2012 and Beyond"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.