perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 hari ini dalam sejarah part 2

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
guitar_burok
junior
junior


Posts : 12
Join date : 2009-05-03
Age : 27

PostSubject: hari ini dalam sejarah part 2   Thu Mar 10, 2011 7:18 pm

assalammualaikum,lupe la nk cite sambungan cite tu. lepas je aku dapat tackle gurl tu ktorg kapel,pastu putos sebab masing2 mcm da wat haluan masing2.tp lepas 2thn dye ade call aku then ckp dye still lg syg aku.aku xnk amik risiko so aku decide kite jd kwn baik jela.kami pon jd la kwn baik.TTM gitu.pastu dye ade ckp ngan aku dye da ade pakwe baru aku pon ok la ikut ko la kan.pas beberape bulan dye clash pastu ckp syg aku lg.aku xnk amik risiko lg.sebab aku rase mcm bile dye sunyi dye cari aku.tp bile dye da dpt kwn baru dye lupe kan aku.pastu aku decide xnk lagi call or mesej dye so aku tukar no fon n kuar dr bandar diraja kuala kangsar.aku berhijrah ke tmpt lain.kat sini aku rase tenang je.pastu ade la bape bulan lepas aku ade bukak fb dye,dye da ade pakwe baru n da nk kawin pon.aku doakan semoga dye bahagia.cume aku je bile la nk dpt jodoh ni ok la bye nnt klu aku ade cite yg best aku post lg.hahahaha
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: hari ini dalam sejarah part 2   Fri Mar 11, 2011 4:59 am

hahahaha.. nak dekat 3 tahun rasa nya.. baru citer ni di sambung yer? hahahaha.. takpa lah gitar, jodoh pertemuan tu ketentuan Allah. DIA yg tentukan segalanya. tak perlu bercinta pun kita leh temu jodoh. jd bnykkan lah berdoa dengan niat yg ikhlas supaya di temukan jodoh yg baik2 belaka. jgn ada niat yg tak baik tau.. jgn
apa pun... wish of luck for u n ur life..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
_lib_
Police
Police


Posts : 51
Join date : 2009-06-18
Location : in middle of cruel world

PostSubject: Re: hari ini dalam sejarah part 2   Mon Mar 14, 2011 2:43 pm

xper gitar..moga gitar dapat awek baru..aminnn
Back to top Go down
View user profile
nmdia
Moderator
Moderator


Posts : 19
Join date : 2010-02-22
Age : 27

PostSubject: Re: hari ini dalam sejarah part 2   Wed Mar 23, 2011 4:50 pm



buat ape syg pada yg sayang kita wktu die ssh je..



waktu senang p cari org len diamlah

<<< gitar ta pa nnt hng dpt lg lawa pada ni

sabaq na... redha!
Back to top Go down
View user profile
guitar_burok
junior
junior


Posts : 12
Join date : 2009-05-03
Age : 27

PostSubject: Re: hari ini dalam sejarah part 2   Tue Mar 29, 2011 5:58 pm

miss lady kenal gitar lg ke? lame xnampak id miss lady.ahaks.wah sejak bile senget jd moderator ni?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: hari ini dalam sejarah part 2   Today at 2:51 pm

Back to top Go down
 
hari ini dalam sejarah part 2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» what is (or was) your least favorite part of high school?
» Pg Astray Red Frame With Clear Part
» Feeler for Cadillac Fleetwood Brougham F/S or part out
» Leftovers from 8 Impala part-outs...lots of good stuff left!
» MAP Submersible, part 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.