perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 bila search dapat duit bertukarlah kepada mylook

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: bila search dapat duit bertukarlah kepada mylook   Mon Apr 05, 2010 7:02 pm

saya nak kongsikan tentang enjin carian yang akan membayar kita,
setiap kali kita membuat carian.
Jom kita join MYLOOK sebagai ganti google...MYLOOK berfungsi seperti
mana GOOGLE... iaitu sebagai sebuah medan untuk searching apa sahaja
yg kita mahu...

MYLOOK akan membayar 0.22dolar untuk setiap 1 search dimana limit
sehari yg dibenarkan untuk search ialah sebyk 5 kali. So kita akan
dapatla 1.10$ sehari. Sape nak bagi kan??? Benda ni baru lagi tak
sampai sebulan. Nak kata tipu tengok register web dia makan masa
berbelas tahun untuk jangka panjang tu..
Perkenalkan rakan rakan menggunakannya,kita juga akan dapat imbuhan $$
$.Pendaftaran adalah percuma!

TUNGGU APA LAGI JOM LA CUBA.. Cara bayaran kita tunggu email daripada
MYLOOK nanti.. Manalah tahu 1 day bleh lawan Yahoo dan Google..

Selamat mencuba, jadilah yg terawal. Peluang hanya datang sekali.
Jangan lepaskan peluang ini => klik sini

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: bila search dapat duit bertukarlah kepada mylook   Tue Apr 06, 2010 2:49 am

peach pahtu duit dia bank in cam mana?bagus jugak ni.ako dah dok bawah ko cam MLM je...hahah
Quote :
http://mylook.com/join.php?x=44703
tu kunye link..kekek regester la paech

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
 
bila search dapat duit bertukarlah kepada mylook
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» In Search of Ted Demme
» Te Papa search
» A new way to search craigslist
» Word Search lvl 1 - Cities
» December Word Search Round 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::Warez::. :: .::SOFTWARE-PC::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.