perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 jadikan aku wanita

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: jadikan aku wanita   Fri Mar 12, 2010 6:56 am

Mengisahkan seorang perempuan..yang mempersoalkan kemampuan lelaki untuk membuatkannya berasa seperti perempuan.....enjoy


Dalam satu perjalanan,sebuah kapal terbang telah terjerumus ke dalam sebuah ribut taufan yang amat kuat.Gangguan angin tersebut sangat teruk.Keadaan menjadi lebih buruk apabila salah satu enjin mengalami kegagalan untuk berfungsi setelah dipanah petir yang amat dahsyat.Keadaan di dalam pesawat menjadi semakin buruk dengan hiruk pikuk semua penumpang.Ada yang berdoa,ada yang menjerit,ada yang bertafakur,tidak kurang juga yang menangis.

Dalam kekalutan itu,seorang Wanita menjadi cemas dan semakin hilang kawalan.Tanpa disangka,dia pergi ke bahagian hadapan pesawat dan menghadap semua penumpang lalu menjerit. "Saya terlalu muda untuk mati!! Tapi kalau ditakdirkan saya mati,saya nak detik2 terakhir saya jadi sesuatu yang diingati!!".Hampir separuh penumpang tersentak dan mula memberi perhatian terhadap tindakan wanita itu.

Seketika,dia menyambung, "Saya ada banyak kekasih dalam hidup ini..tapi tak ada seorang pun dari mereka yang mampu membuatkan saya rasa seperti seorang wanita.Ada sesiapa dalam pesawat ni yang mampu buat saya rasa seperti seorang wanita???".Buat seketika masa dalam pesawat seolah2 berhenti.Semua penumpang menumpukan perhatian kepada wanita itu.Melupakan kekalutan yang sedang dilalui.

Tiba2,seorang lelaki yang tegap berdiri di hujung belakang pesawat dan berkata, "Saya boleh layan dan buatkan awak rasa betul2 seperti seorang wanita!".Suaranya serak dan berelemen kelelakian.Perlahan2 lelaki itu berjalan ke hadapan.Wajahnya kacak,tubuhnya sasa,rambutnya hitam dan ikal dan bermata coklat.

Perlahan2 dia menghampiri wanita yang berdiri di hadapan itu.Semua penumpang terpaku.Menumpukan perhatian kepada situasi yang mendebarkan itu.Sambil lelaki itu melangkah,satu butang kemejanya dibuka.Beberapa langkah lagi,dia membuka lagi butang kemejanya.Ketika semakin hampir dengan wanita itu,butang bajunya sudah habis dibuka dan ditanggalkan.Jantung wanita itu mula berdegup kencang.Peluh mula terbit di dahinya.Dingin.Lelaki itu semakin menghampirinya lalu merangkul lengan wanita itu.Wanita tersebut semakin pasrah dan matanya terbuntang apabila lelaki itu berbisik di telinganya.....

"Tolong seterika baju ni!"

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
nmdia
Moderator
Moderator


Posts : 19
Join date : 2010-02-22
Age : 27

PostSubject: Re: jadikan aku wanita   Fri Mar 12, 2010 5:29 pm



suspended toi

Aku wanita punya hati nurani
Yang tak dapat dibohongi
Pabila cinta tlah membutakan mata
Dan membuat tuli telinga

Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati
Belahan jiwaku ini



Cintaku ini anugerah terindah
Dari yang maha kuasa
Cintaku padamu tak pernah berubah
Meskipun kita berbeza

Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati
Belahan jiwaku ini..

Aku wanita aku kaum hawa
Yang memang rapuh hatinya
Aku wanita aku punya cinta
Selayaknya manusia
Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati
Belahan jiwaku ini..

aaa… Ku wanita
aaa… Ku wanita….
Yang hanya perlu kau fahami

Oh apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati
Belahan jiwaku ini..

Wanita… woohoo..
Ku Wanita… ooo…
Wanita…
Back to top Go down
View user profile
k_yong
chef Kyong


Posts : 6
Join date : 2010-01-18
Age : 39
Location : ipoh

PostSubject: Re: jadikan aku wanita   Sat Apr 03, 2010 2:28 pm

....amboiiiiiiiiii.......ala2 wanita melayu terakhir gitu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: jadikan aku wanita   Today at 10:58 am

Back to top Go down
 
jadikan aku wanita
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.