perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 alami keguguran!!!!!! cara atasinye

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nmdia
Moderator
Moderator


Posts : 19
Join date : 2010-02-22
Age : 27

PostSubject: alami keguguran!!!!!! cara atasinye   Tue Mar 02, 2010 2:07 pm

keguguran~~~~~

keguguran rambut la

sering mengalami keguguran rambut.. kat sini ade beberapa langkah mengatasinya..

1) gunakan gam cap gajah untuk menggam balik rambut2 yg gugur(erti kata laen kutip balik yg gugur2 tu). gam dari tepung ubi tidak digalakkan kerana ia tidak tahan pada air

2)semburkan rambut dengan racun makhluk perosak. ianya penting bagi menjamin rambut dari diserang makhluk perosak seperti kutu

3) lumurkan rmbut dengan baja asli atau organik seperti taik ayam atau taik lembu. kalau taik kucing lagi bagus agar rambut yg kurang boleh dilebatkan semula dan tumbuh segar.

4) jangan membeban kepala otak dengan byk berpk kerana ia akan menyebabkan akar-akar rambut menjadi lemah. oleh yang demikian silalah menggunakan kepala lutut untuk berpk.

5) sekiranya kesemua diatas tidak berhasil, boleh lah menggunakan bulu2 lain seperti bulu ketiak atau bulu dada tampal pada rambut

sekian

wakakaka
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: alami keguguran!!!!!! cara atasinye   Sat Mar 06, 2010 3:57 pm

guna bulu lain boleh x senget?hahahaha

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
nmdia
Moderator
Moderator


Posts : 19
Join date : 2010-02-22
Age : 27

PostSubject: Re: alami keguguran!!!!!! cara atasinye   Sat Mar 06, 2010 6:54 pm

lol!

bulu tangkis ngn bulu ayam pun buleh

mane2 asal kan bulu
Back to top Go down
View user profile
Amey8
Member
Member


Posts : 10
Join date : 2010-02-11
Age : 27
Location : Johor Bahru/ KL

PostSubject: Re: alami keguguran!!!!!! cara atasinye   Sun Mar 07, 2010 7:19 pm

alamak..tjuk xjelas...
ish2..
wat saspen je..
Back to top Go down
View user profile http://invite.lockerz.ro/?id=LockerzLoverz
Sponsored content




PostSubject: Re: alami keguguran!!!!!! cara atasinye   Today at 10:52 pm

Back to top Go down
 
alami keguguran!!!!!! cara atasinye
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» La otra cara del alma
» Jesus Christ Superstar
» Tamarindus - looking for large old examples
» Huge 30 year old bougainvillea
» Commands to invite players to a checkmate server

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.