perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 assalamualaikum[-o<

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
black_tebuan08
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2010-02-26

PostSubject: assalamualaikum[-o<   Sun Feb 28, 2010 8:07 pm

[u]3h3m2...h3h3h3h3h3...t3st|n9 mic...huhuhuh...assalamualaikum... anime b3rdiriny4 s4y4 disini..untuk m3mp3rk3n4lk4n diri.. ...s3ki4n t3rim4 k4s3h.. w4ss4l4m
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: assalamualaikum[-o<   Mon Mar 01, 2010 4:05 am

oiks mudahnye kenalkan diri...kekkeek...edit la skit sahabat ku...hhuhhu..kawin ke belom,ade isteri dah ke...bujang ke kan2

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: assalamualaikum[-o<   Wed Mar 03, 2010 7:27 pm

tol 2 nk kenal kn diri baca dlu jgn men kenal je abg nnt kne ciom
Back to top Go down
View user profile
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: assalamualaikum[-o<   Fri Mar 05, 2010 4:50 am

black_tebuan08 wrote:
[u]3h3m2...h3h3h3h3h3...t3st|n9 mic...huhuhuh...assalamualaikum... anime b3rdiriny4 s4y4 disini..untuk m3mp3rk3n4lk4n diri.. ...s3ki4n t3rim4 k4s3h.. w4ss4l4m


_________________________________________________



Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: assalamualaikum[-o<   Tue Jun 15, 2010 6:22 am

black_tebuan08 wrote:
[u]3h3m2...h3h3h3h3h3...t3st|n9 mic...huhuhuh...assalamualaikum... anime b3rdiriny4 s4y4 disini..untuk m3mp3rk3n4lk4n diri.. ...s3ki4n t3rim4 k4s3h.. w4ss4l4m


sudah... adeh
mcm tu pun buleh ka?
aku pun nak lah berdiri..

ehem.. ehem..
anime salam.. berdiri nya saya di sini ingin minta anda kenalkan diri betoi2 lau nak full acces dr admin anime

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: assalamualaikum[-o<   Today at 9:44 am

Back to top Go down
 
assalamualaikum[-o<
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.