perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 kawan kaki kencing ...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: kawan kaki kencing ...   Wed Feb 10, 2010 9:52 am

best tak kalau dpt kawan kaki kencing..tak kira la kencing ape..depan kita lain..belakang lain...

bg aku?.. mmg tak best langsung !

hangpa?

mana la tau kot2 ada yg best dpt kawan kaki kencing...

kaki kencing= penipu ... ( kot2 ada yg tak tau )

daaaaa

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: kawan kaki kencing ...   Wed Feb 10, 2010 6:47 pm

kwn kaki kencing jgn

iskk..mmg gile la kalo dpt kwn cm nie

pernah terjd

mmg kwn baek gler sgala rahsia die kte smpn n kte arap rahsie kte pown die smpn..mmg da jnji xkn citer pd sesiapa pown..mmg baek sgt dgn kiter..

tp ble da bergado

mula laa smua rahsia kte dibongkar nye

termasuk la yg memalukan diri ini

WTF!!

dpt tau dr mmbr gak la die cter kn balek..ms tu mmg bngang giler n syira xprnh bukak mulut nie utk bgtau rahsie dia

so kesimpulannye jgn la percaya kat kwn sgt

jgn kwn dgn kwn yg kaki kencing jgn
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: kawan kaki kencing ...   Thu Feb 11, 2010 12:02 pm

syiraaa... WTF ? tu ape?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: kawan kaki kencing ...   Thu Feb 11, 2010 6:34 pm

lipanx maksot WTF is

=>>what the fish?

lipanx
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: kawan kaki kencing ...   Wed Feb 17, 2010 4:52 am


_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: kawan kaki kencing ...   Thu Feb 18, 2010 10:23 am

dua org je ke yg pernah kena kencing?? ermmmm...kaki kencing mmg pandai berselindung...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kawan kaki kencing ...   Sat May 15, 2010 11:26 pm

nak kencing? nak berak? biarlah...

sukati dia orang la nak wat pape pun... malas nak kisah da...

bagi aku, sebenar-benar kaki kencing ialah manusia yang menyorok di sebalik nama bila mengutuk dan memaki hamun aku. bila soh mengaku, saper dia? dan2 diam... kata musuh aku. adakah musuh aku tak bernama? kalau benar dia musuh aku di alam nyata.. cakaplah dia bermusuh aku sebab apa dan kenal aku kat mana? dia diam je... saper kencing saper entah....

mungkin asalnya salah aku gak. kadang2 aku terlupa.. aku ada wat salah kat sesaper.... aku tak sempurna... aku manusia biasa. aku mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki.

tapi nak marah gak?

nak declare war? nak bermusuh...

wat la pape pun... aku tetap menyayangi kamu sebagai saudara seislamku, sebangsa denganku... moga hati mu, hati ku.. dan hati kita semua mendapat hidayah Allah.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kawan kaki kencing ...   Today at 3:06 pm

Back to top Go down
 
kawan kaki kencing ...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Rang Rasiya Written Update: 17 Feb 2014"Kaki plans Parud wedding next week"
» Rangrasiya : Rudra's family sees Paro:Kaki orders Paro out !! WU+VU
» Repotting a mame
» SBS Rangrasiya Segt 04Feb14 "Paro pillion rides with Rudra" pics & Video added
» RANGRASIYA: THE FLASHBACK JAN 22-JAN 24 EPISODES WITH PICS

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.