perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cadangan puteri pule......

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pu3_fiona
junior
junior


Posts : 18
Join date : 2009-11-26

PostSubject: cadangan puteri pule......   Tue Feb 09, 2010 2:50 pm

salam, semua...
walau pun masih baru dalam forum ni
pu3 just nk cdgn kn perbanyakkan board (umah)...misalnya

-umah gosip - himpunan gosip2 yg hade...(nak cmpur kn gosip antarabangsa or gosip tempatan ok je)
-umah misteri - himpunan bagi kisah2 misteri..pengalaman peribadi
-umah masalah peribadi/cinta/teman/ dan sebagainya
-Ask the men (ATM)
-Ask the Women (ATW)


saja utk mempelbagaikan..kalau rasanye cadangan ini xmasu akal...just delte or ignore tq...
Back to top Go down
View user profile
pu3_fiona
junior
junior


Posts : 18
Join date : 2009-11-26

PostSubject: Re: cadangan puteri pule......   Tue Feb 09, 2010 2:53 pm

nak tambah yg lain pun boleh kot

- umah pecinta haiwan
- umah berkenaan komputer (jika ramai sambutan)
- info2 kesihatan @ petua..mn yg mude leh bagi pemuda hihiih
Back to top Go down
View user profile
 
cadangan puteri pule......
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. .::OPINION SITES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.