perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Real Nobita & Doraemon

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pu3_fiona
junior
junior


Posts : 18
Join date : 2009-11-26

PostSubject: Real Nobita & Doraemon   Tue Feb 09, 2010 2:42 pm

nobita





doremon pulaa....heheh

Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: Real Nobita & Doraemon   Tue Feb 09, 2010 4:20 pm



biar btol nie


Back to top Go down
View user profile
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 31
Location : kg gajah

PostSubject: Re: Real Nobita & Doraemon   Thu Feb 11, 2010 10:47 am

tak betol..tipu jaa ..hahaha..tp pandai lak si nobita ni,selalu kan asik dapat 0 je markah..
Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Real Nobita & Doraemon   Wed Feb 17, 2010 4:59 am

oloh oloh oloh tomey nya doremon n nobita
tp kan mana tinge doremon
soooooo cuteee

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Real Nobita & Doraemon   Today at 2:51 am

Back to top Go down
 
Real Nobita & Doraemon
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ITV Real Deal Saturday 26th March Penrith
» Any real Ingalls unhappy about the show?
» ITVs Dickinsons Real Deal
» Who was the real mashiro?
» 6th real grade?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.