perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 band baru.. ;p

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: band baru.. ;p   Fri Feb 05, 2010 8:50 am

sempoi... seiap ade dramer gik..



download klik kat sni

_________________________________________________






Last edited by peace™ on Fri Feb 05, 2010 11:49 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: band baru.. ;p   Fri Feb 05, 2010 9:16 am


memang sempoi
awak ade bg sy ari tu... sy siap donlod lg
tq 4 sharing peace

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: band baru.. ;p   Fri Feb 05, 2010 6:23 pm



comel la dak2 dlm video nie...

pastu feelin lak nyanyi lagu bila diri disayangi

ada can nak masok AF30 nie..

itupown kalo wujud lg AF

tp mmg sempoi gile arr....
Back to top Go down
View user profile
xNova
root_admin
root_admin


Posts : 55
Join date : 2009-10-23
Age : 27
Location : Perak @ Kedah @ Penang

PostSubject: Re: band baru.. ;p   Sat Feb 06, 2010 9:31 pm

lawak lew..bley plak sing s0ng jiwang...
siap wat face srius lg..wakakka
ckit ari lg..bley ar masuk bintang kecil
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: band baru.. ;p   Today at 2:53 am

Back to top Go down
 
band baru.. ;p
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Discworld Band?
» Viv Stanshall and the Bonzo Dog Doo Dah Band
» Furious Beards of Thrár (Dwarves band)
» Blue Band Pat.No.211
» New Gamer Red Band Clip - "It's Cool Yeah"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::MUSIC VIDEO::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.