perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PUMA Hina Allah - satu lagi penghinaan kepada ISLAM

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: PUMA Hina Allah - satu lagi penghinaan kepada ISLAM   Thu Feb 04, 2010 6:35 am

PUMA Hina Allah - satu lagi penghinaan kepada ISLAM.

!


Sekali lagi..... dan akan ada lagi.... dan seterusnya lagi dan lagi......
Mana orang2 "lain" yang juga nak mintak guna nama Allah sebagai tuhan mereka dalam artikel rasmi mereka memprotes perkara ini....
yang dok pertahankan hanyalah orang2 Islam sahaja.... depa dok diam aja....
Kesian aku tengok dia org ni.... kuat kutuk orang.... buka pekung dada sendiri.....
Kami jadi lebih mulia di mata orang..... hanya kerana perkara di atas ini adalah kerja orang2 jahat...
Mana ada org2 baik buat kerja kutuk orang.... maki orang....dsbnya....

Kita tak pernah membuat hinaan seperti ini di mana2 media sekali pun.........
Malah di khalayak ramai dan di setiap pergaulan..... kami orang2 Islam selalunya HORMAT kepercayaan orang2 lain.....
itu dah perintah Allah..... dan syukur 99 peratus org2 kami mengikutnya.....
Semua orang kami memang mcm tu .... kecuali yang menipu.......
maksud aku yang menutup MUKA.....
tu semua bukan orang kami....... tu semua LAKONAN orang2 lain!!!

Kenapa perkara ini terjadi???.....

Pasal Islam agama yang real..... perlembagaannya(al-quran) tidak pernah berubah dari start sampai
sekarang....
sejarahnya hebat dan sangat hebat...... dan di saksikan oleh semua orang...... sekali lagi.....SEMUA ORANG.... bukan hanya di saksikan oleh orang Islam sahaja.....
ideologi dan fakta2 dalam alquran serta hadis Nabi Muhammad sangat kuat..... dan ia di buktikan oleh bapa segala logik iaitu Ilmu Sains.......
di hujah sana sini..... masih unggul sebagai satu ideologi yg terhebat yang manusia ada.....
A-Z menterjemahkan perihal kehidupan manusia.....
dari mula sampai akhir hayat manusia.....
dari bangun pagi sampai manusia itu tidur kembali.....
dari cara bersetubuh, cara buang air sehinggalah sampai cara makan.....
Islam ada jawapannya...... sempoikan......
pasal tu aku anggap Nabi Muhammad itu sebenarnya lebih genius daripada Eistein dan Isaac Newton....

Contohnya ayat pertama yang di turun kan.... yang menceritakan kejadian asal manusia.....
walhal ketika itu..... tiada satu ilmu pun tahu mengenai perkara tersebut.......
bagaimana Nabi Muhammad mampu berkata2 seperti itu??.... dari mana baginda belajar???....
fakta beginilah yang mencabar fakta IBLIS yang lain2.......

Iblis dan Syaitan menngunakan pelbagai cara untuk men"down"kan semangat orang2 kami....... dengan mencipta pelbagai ideologi termasuk freethinker, sekularisme, feminisme dan yang paling bahaya sekali iaitu fahaman Freemason....
tetapi apa pegangan mereka???........ apa rujukan mereka???..... siapa kata mereka BENAR??....
Mereka adalah golongan yg memperjuangkan nafsu mereka berdasarkan akal logik mereka sahaja.....
tiada yang kata mereka benar kecuali gang2 Iblis....

Janganlah gannggu kami..... relax la..... cool beb....
Orang2 lain ni macam nak cari gaduh........ tapi bila gaduh... kita nak duduk mana....
lari sana.... lari sini.... makan/minum entah apa.... asyik takut saja....
kami tak pernah kacau orang2 lain......
orang lain yang kacau kami.......... so, kami terpaksa mempertahankan diri sendiri......
dan kami bukan pengganas....... itu semua penipuan orang2 "lain"......
Kalau perang pun...... yang dapat nama cuma.....:-

* ketua negara

* dan ketua askar sahaja.

Rakyat cuma sengsara dan melopong aje laaa...... hahahahhaha.....
TEPUK DADA TANYA SELERA!!
Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
 
PUMA Hina Allah - satu lagi penghinaan kepada ISLAM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Who produces the best PUMA barrel
» Promotion of Islam?
» Hunting for a leopard and getting a puma, a wolf a shark and some fish !!!
» SBS Qubool Hai Segt 08Feb14 "Asad Zoya Ko lagi Haldi"
» Top 5 Sweethearts of Indian Television - Hina @ no. 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT AGAMA:: .::RELIGION SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.