perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 nak jadi manusia tabah dan positif

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: nak jadi manusia tabah dan positif   Wed Feb 03, 2010 4:43 am

~kerap melakukan solat dhuha~
dan maktih pun menyarankan la aku buat solat dhuha.
memandangkan aku sangatlah jarang solat dhuha,maktih pun explain la apa yang kena baca...

sempat juga bonda bagi tazkirah pendek.
ustaz (kat tv) kata.."kalau kita hanya buat yang wajib je tak buat yang sunat ibarat kita makan nasi tanpa lauk"......
cuba la makan nasi tanpa lauk..confirm xleh habis.. tak sedap..
~renung2 kan dan selamat beramal~
(maktih suka tgk rancangan kat channel oasis..dan tak lupa juga rancangan memasak)

maktih ada bagi doa utk kuat ingatan.tapi still belum hafal..errr...

before menamatkan perbualan, banyak juga nasihat mak bagi..

sangat rasa bersyukur..
sebab still ada mak yang boleh mengingatkan tentang perkara-perkara sebegitu even berjauhan..

terharu..!!

ye la..kita kadang-kadang terlupa perkara-perkara yang sepatutnya kita buat..
kadang-kadang saya pun 'terbabas' juga nak memenuhi solat 5 waktu..erkh..!!



*tersekat-sekat + sebak time baca yasin malam tadi .. tak tahu kenapa..
mungkin terkenang wajah2 kesayangan yang dah tiada kot...hmm...*

ok2..mulai hari ni tipah nak jadi manusia tabah dan positif la..
Back to top Go down
View user profile
 
nak jadi manusia tabah dan positif
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Streblus Asper (Serut in Indonesia dialect)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.