perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 saya tak bersalah :(

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
___.taq.___
senior
senior


Posts : 4
Join date : 2010-02-01
Age : 29
Location : Jelapang Padi

PostSubject: saya tak bersalah :(   Mon Feb 01, 2010 10:31 pm

Nama : Muhammad Nur Izham Bin Zakaria ( nama dalam ic ni )

Umo : 23 tahun

Jantina : laki-laki

Asal : Kedah

ID YM : mr.ketaq

Reffer : admin yg cantik lagi manis tapi.......................

Cereka :-

assalamualaikum

saya mmg tak bersalah

depa kata saya org lama kat sini

Salah2.. saya org baru la sebenaqnya


nama saya Taq..

Jadi selamat bekenalan k suma

Salah silap jangan marah no


P.S : adakah saya bersalah [b]


Last edited by ___.taq.___ on Mon Feb 01, 2010 11:09 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://izhamzakaria.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: saya tak bersalah :(   Mon Feb 01, 2010 10:39 pm

taq teramat la tak bersalah
dan sebab pertama taq tak bersalah bila taq juin sini wakaka wakakaka
tq for joining us
lelah mai dah..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
___.taq.___
senior
senior


Posts : 4
Join date : 2010-02-01
Age : 29
Location : Jelapang Padi

PostSubject: Re: saya tak bersalah :(   Mon Feb 01, 2010 10:54 pm

gila

admin pompuan upanya

tq admin

pasni kena bg ensem skit la nk masok sini
Back to top Go down
View user profile http://izhamzakaria.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: saya tak bersalah :(   Mon Feb 01, 2010 11:02 pm

gatai naa atoq taq
mai pat share share kat forum ni apa2 taq tau

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
___.taq.___
senior
senior


Posts : 4
Join date : 2010-02-01
Age : 29
Location : Jelapang Padi

PostSubject: Re: saya tak bersalah :(   Mon Feb 01, 2010 11:10 pm

apa pon taq tak tau ni

mai nk belajaq kat admin la
Back to top Go down
View user profile http://izhamzakaria.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: saya tak bersalah :(   Mon Feb 01, 2010 11:18 pm

ha dah edit lak dah
manis tapi apa tu??
nak kutuk la tu..
dah dah.. namo sembang sini.. nak sembang mai ke section cakap2 n masuk ke section cerita kedai kopi.. tp bukan section kesalahan kat undang2 buku negara tu lak aek jgn silap
sana sembang apa saja
lau nak belajaq lak.. mai kat pm, anis leh ajaq cara2 ehem
haip jgn ehem tu adalah...
wakakaka suspen ja..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
___.taq.___
senior
senior


Posts : 4
Join date : 2010-02-01
Age : 29
Location : Jelapang Padi

PostSubject: Re: saya tak bersalah :(   Mon Feb 01, 2010 11:22 pm

taq dah pm laju2 ni..

Back to top Go down
View user profile http://izhamzakaria.com
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: saya tak bersalah :(   Sat Feb 06, 2010 3:23 pm

dont spam dlm nie
slmat dtg perak forums
Back to top Go down
View user profile
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: saya tak bersalah :(   Sat Feb 06, 2010 9:41 pm

___.taq.___ wrote:
Nama : Muhammad Nur Izham Bin Zakaria ( nama dalam ic ni )

Umo : 23 tahun

Jantina : laki-laki

Asal : Kedah

ID YM : mr.ketaq

Reffer : admin yg cantik lagi manis tapi.......................

Cereka :-

assalamualaikum

saya mmg tak bersalah

depa kata saya org lama kat sini

Salah2.. saya org baru la sebenaqnya


nama saya Taq..

Jadi selamat bekenalan k suma

Salah silap jangan marah no


P.S : adakah saya bersalah [b]


_________________________________________________



Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: saya tak bersalah :(   Today at 2:52 am

Back to top Go down
 
saya tak bersalah :(
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anime and Manga Awards Show
» N24 - Sandhya ka Saya Bana Suraj
» Bios for New Age Rebellion (RP)
» Presenting: Blood-C

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.