perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 R4s God Of Voice v3.0_fixed_2010_by_kracker-gg

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: R4s God Of Voice v3.0_fixed_2010_by_kracker-gg   Mon Feb 01, 2010 8:21 am




http://www.2shared.com/file/11033412/9e2ea4d0/R4s_God_Of_Voice_v30_fixed_201.html
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: R4s God Of Voice v3.0_fixed_2010_by_kracker-gg   Mon Feb 01, 2010 8:40 am

wow
ini ka dia yg boot vc kat room tu sampai leh error vc tu tipah?
hehe.. tatau apa2 ni leh ar tanya aek?

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
komenk
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2010-01-11

PostSubject: Re: R4s God Of Voice v3.0_fixed_2010_by_kracker-gg   Mon Feb 01, 2010 6:39 pm

fungsi nya buat ape ye.
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: R4s God Of Voice v3.0_fixed_2010_by_kracker-gg   Mon Feb 01, 2010 6:53 pm

cuba bru tahu...:p
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: R4s God Of Voice v3.0_fixed_2010_by_kracker-gg   Mon Feb 01, 2010 8:05 pm

owh owh.. mass iggy rupenya
baru nmpk kat atas tu hehe
ok tq

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: R4s God Of Voice v3.0_fixed_2010_by_kracker-gg   Today at 3:10 pm

Back to top Go down
 
R4s God Of Voice v3.0_fixed_2010_by_kracker-gg
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ST-70 or ST-120 for A7 Voice of the Theaters?
» Voice recognition elevator
» Donna Summer RIP (1948 - 2012) at age 63 ...A great voice ...
» Anime/Cartoon Voice Actor/Actress worship thread [Janyse Jaud, Grey DeLisle, and many more!]
» Favorite Serena voice actor

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::YAHOO!!::. :: .::YAHOO-TOOLS::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.