perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 luahan perasaan??pergh skima gile...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: luahan perasaan??pergh skima gile...   Mon Feb 01, 2010 4:30 am

x geti nk luahkan perasaan pendam perasaan ade...kadang2 boleh jadi gile dan sewel...dulu lain sekarang lain...hah mmg betul kata org...sendiri baca sendiri paham sendiri mengerti...

terasa diri dipermainkan......
==pencen==
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Mon Feb 01, 2010 4:52 am

erk..
nape ni tipaah?
sape yg permainkan tipah tu?
,leh la citer n luahkan lg rasa sedih tu ..
insyaAllah anis leh tolong bantu sekurang2nya beri nasehat ke semangat ke,pendapat ke atau ape saja yg anis leh bantu insyaAllah..
pm je kat messy anis di -> akuanis87 <-
atau email-> akuanis87@yahoo.com.my (mintak2 jgn kena boot or hack larr email anis ni)

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Mon Feb 01, 2010 6:38 am

welk...:pxde ape ar...pendam aje...:p...thks for ure care...dh pencen YM:))
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Mon Feb 01, 2010 7:29 am

hmm its ok lau tipah lom sedia or tak nak share what is ur problem.. but jgn pendam lelama tau.. nanti sesak di dada..leh wat pressure n stress then leh buat tipah jd sakit lak..
pe pe pon try cari somebody yg leh caye n luahkan la pada dia.atleast kurang sesak n beban di dada dan lapang sikit fikiran dr masalah yg berserabut tu..
jgn la segan silu nak luah,sebaik baik kawan or teman adalah teman yg ingin mendengar,membaca dan menemani ketika kita sedih,bukan hanya bergembira bersama kita bila kita senang tp tinggalkan kita masa kita bermasalah..
anyway,thanks for ur reply..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Mon Feb 01, 2010 7:58 am

selalu dpt kawan yg mementingkan diri sendiri...

ty anis..;)
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Mon Feb 01, 2010 8:25 am

alahai....

kawan yg pentingkn diri sndiri?iskk jgn

xpatot2..huhu cm nie la...hidup nie mmg kite mcm2 dugaan..

xde dugaan rs cm xsyok la hidup nie..~weee...hehehe...

kalo ada kwn yg mcm tu lebey baek kite hindar kan k..

syira da knal rmai kwn cm tu..isk2...

mmg vavik la....hahahaha....tp rmai lg kwn2 kat luar sana tu..

so cayok2...k2...~wee


Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Mon Feb 01, 2010 8:34 am

ur welcome tipah .. hmm anis leh rasa tipah ngah sedih..
biasalah, kawan kawan ni, kawan sejati susah benar kita dapat.. ade pon nak rapat bila kite senang je, time susah dorang menjauh. sebab tu la kita kena hati2 dalam mencari teman ni..
kalau masa senang , kawan tu tergedik2 dok puji tu puji ni, mengampu lebih,bodek tu ini, itu bukan la kawan,tp org yg nak rapat bila senang. lau susah nnti mesti dia dok abaikan kita.. tp time kita susah lak,ade je kwn yg beri nasihat,tak bosan untuk mendampingi, itu la kawan sejati yg tak pntingkan diri sndiri..
hmm tp kan.. zaman skg ni susah la nak cari kawan sejati kan... kekadang ade yg nak dampingi kita time2 susah tu pon takleh caya gak sebab ye la zaman moden skg ni, kot kot ade lak yg nak amik kesempatan ke ape ke..huhu.hmm berhati hati je la aek..
sebelum forum ni di bukak dulu,anis ade join satu forum..tp skg forum tu dah mati dah kot. tkleh bukak dah.
sana ketat giler rules dia,tekan moderatornya dan usernya.so anis sndiri rasa tak puas hati.so nak luah katna ni lam fikiran anis masa tu,thats why bila forum ni di bukak,anis buat section luahan perasaan.untuk kita saling berkongsi masalah dan nasihat.so dalam masa yg sama leh eratkan lg hubungan persahabatan di alam maya..
hmm pnjang lak karangan anis ni..
mesti busan nak baca ni hehe
ape pon luah je la hek,semua kwn spoting maybe leh beri sikit2 nasehat n semangat.

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Mon Feb 01, 2010 11:25 am

adakah pengorbanan ku dihargai...(
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Mon Feb 01, 2010 12:23 pm

pada siapakah soalan tu tipah tujukan?
sabar saja la tipah.. tak semua pengorbanan kita ni org akan nmpk dan hargai..tp kadang kala tanpa sedar,org yg tidak kita rapat atau kenalk rupanya menghargai pengorbanan kita itu secara kebetulan..
tuhan sedang menguji kekuatan tipah dalam menempuh ujian NYA tu..harap tipah kuat untuk hadapi ujiandan cabaran ini.lumrah dunia,ade manusia yg menghargai dan ada yg pandang remeh pada pengorbanan yg telah kita buat..jd kuatkan diri mu dan hati mu kawan

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Mon Feb 01, 2010 2:56 pm

xde kat spe2 pun....huhuhu....
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Tue Feb 02, 2010 8:08 pm



Last edited by 1+1 on Fri Mar 05, 2010 7:49 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Tue Feb 02, 2010 8:31 pm

sian.. nape tipah kena marah lak?

anis pon td bukan kena marah tp anis maki hubby anis
maki teruk kaw kaw lak tu
fogive me

alamak... rogol topik tipah lak dah.. sorry cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Tue Feb 02, 2010 8:40 pm



Last edited by 1+1 on Fri Mar 05, 2010 7:50 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Tue Feb 02, 2010 8:54 pm

macam kena ngan anis yg panas baran ni lak..
kalah judi kena marah
minta chips sifu tak bg sebab sifu jugak kalah
buat anis sakit perut

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Tue Feb 02, 2010 9:11 pm

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!


Last edited by 1+1 on Fri Mar 05, 2010 7:51 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Wed Feb 03, 2010 2:53 am



Last edited by 1+1 on Fri Mar 05, 2010 7:51 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Wed Feb 10, 2010 9:50 am

berpinau ..tgk ikon2 byk sgt

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: luahan perasaan??pergh skima gile...   Today at 12:11 am

Back to top Go down
 
luahan perasaan??pergh skima gile...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.