perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Perlumbaan kapal selam yang menakjubkan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Perlumbaan kapal selam yang menakjubkan   Mon Feb 01, 2010 4:13 am

Perlumbaan kapal selam yang menakjubkan........





*
*
*
*
*
*
*
*


NAMPAK TAK ...?



Memang la tak nampak ...
nama pun kapal selam ...
wakakaakakakkaka..!!!!!!!
dah.....p sambung buat koje.... lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Perlumbaan kapal selam yang menakjubkan   Mon Feb 01, 2010 4:58 am

isk peace ni
ampeh
dua kali dah saya terkena
nasib baik bukan mcm zhaff post tu ade antu..
lau tak mati tekejut la sy tgk lelama tetiba ade lak antu kuaq.. huwaa sampai skg trauma nak bukak pic2 yg baru post..

pe pon tq post wat sy ye ye je nak tgk perlumbaan tu
rupa nya terkena lg

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Perlumbaan kapal selam yang menakjubkan   Mon Feb 01, 2010 11:01 am

cube tgk btul2.. ade antena kapal selam tu ....

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Perlumbaan kapal selam yang menakjubkan   Mon Feb 01, 2010 12:33 pm


isk ni mesti ada muslihat ni
takmo lah nanti tekena lagi.. tak pasai2 ada antu lak kuaq.. demam lg sy 3 hari diamlah


bila nak scrolll balik tgk laut tu automatik meremang bulu roma huwaaa trauma

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: Perlumbaan kapal selam yang menakjubkan   Mon Feb 01, 2010 12:38 pm



uikksss sonok tgk perlumbaan kapal selam nie...

panjang antena die kan

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Perlumbaan kapal selam yang menakjubkan   Mon Feb 01, 2010 12:59 pm

syira
mana b kerol syira lama tak nmpk?

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Perlumbaan kapal selam yang menakjubkan   Today at 3:05 pm

Back to top Go down
 
Perlumbaan kapal selam yang menakjubkan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.